Αυτά που δεν θέλει να ακούει ο σύντροφός σου

Αν δεν θέλεις να δεις τους καυγάδες στην σχέση σου να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ίσως να μην πεις τα παρακάτω…
Αυτά που δεν θέλει να ακούει ο σύντροφός σου
Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άντρες απλά δεν θέλουν να ακούσουν. Ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να υπακούς κάθε παραξενιά του συντρόφου σου και να φιμώνεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις τίποτα.

Οι παρακάτω φράσεις, όμως, δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε τίποτα καλό.

Ζηλεύω τις φίλες σου
Είναι φίλες του επειδή γνωρίζονται πολύ καιρό, ταιριάζουν και αγαπιούνται. Πλατωνικά. Επειδή άντρες και γυναίκες μπορούν να είναι πλατωνικοί φίλοι.

Έβαλα κιλά;
Όλοι ξέρουμε πως αυτή είναι ερώτηση-παγίδα. Μην το κάνεις.

Δεν έχω τίποτα
Ξανά, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Αν πραγματικά κάτι σε ενοχλεί, το να το συζητήσεις απευθείας θα είναι πολύ καλύτερο. Και, όχι, ο μύθος ότι αν είναι αληθινή αγάπη, τότε θα καταλαβαίνει μόνος του τι έχεις, πρέπει να ξεχαστεί. Γκόμενός σου είναι, όχι μέντιουμ.

Μου έστειλε ο πρώην μου
Αυτές δεν είναι πληροφορίες που χρειάζεται να μοιραστείς μαζί του. Απλά θα ταΐσεις τις ανασφάλειές του. Και αν το κάνεις σκόπιμα, για να ζηλέψει και να σου δώσει προσοχή, αυτό είναι σατανικό.

Χαλάρωσε
Πάνω σε καυγά. Όσο σιχαίνεσαι να το ακούς εσύ, άλλο τόσο σιχαίνεται να το ακούει κι αυτός. Κάνε διάλογο, και μην προσπαθείς να δείξεις πόσο ανώτερη είσαι.

Πρέπει να μιλήσουμε
Ναι, θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει όντως να μιλήσετε για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να μην ξεκινήσεις με αυτή τη φράση. Το μυαλό πηγαίνει πάντα στο χειρότερο πιθανό σενάριο μόλις το ακούσει αυτό.

Πάχυνες
…Αγενέστατο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v