Αυτά που δεν χρειάζεται να κάνεις για εκείνον

Ναι, ίσως να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες υποχωρήσεις σε μία σχέση, και ειδικά στις αρχές, αλλά σίγουρα όχι τα παρακάτω.
Αυτά που δεν χρειάζεται να κάνεις για εκείνον
Πολλές φορές, θα ακούσεις συμβουλές που θα σου πουν ότι για να τραβήξεις την προσοχή του (και μετά να τον κρατήσεις) πρέπει να κάνεις ένα σωρό πράγματα—από το να πεις μικρά “αθώα” ψεματάκια για τον χαρακτήρα σου, μέχρι και να του κάνεις σκοτσέζικο ντους.

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις αυτά τα απαρχαιωμένα πράγματα που ίσως σου είπε η θεία σου από το χωριό. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα παρακάτω για να του τραβήξεις την προσοχή ή να τον ικανοποιήσεις.

…να του στείλεις γυμνές φωτογραφίες
Αν θέλεις να το κάνεις, και αν νιώθεις ασφαλής, εντάξει. Αλλά κανείς δεν σε αναγκάζει. Το γυμνό σου σώμα δεν χρειάζεται να είναι αυτό που θα τον πείσει να ασχοληθεί μαζί σου.

…να είσαι πάντα στην τρίχα
Ακόμα και τα supermodels δεν μοιάζουν συνεχώς με supermodels. Όταν ντύνεσαι, ντύνεσαι για τον εαυτό σου, είτε φοράς τα καλά σου, είτε ένα σκισμένο τζιν.

…να κάνεις σεξ
Δεν σου λέμε να μην κάνεις ποτέ σεξ μαζί του. Εκτός κι αν είσαι ασέξουαλ. Το πότε θα κάνετε σεξ είναι και δική σου απόφαση, και δεν έχεις κανέναν λόγο να το κάνεις για να τον “κρατήσεις”.

…να χάσεις κιλά
Το σώμα σου είναι το σώμα σου. Τέλος.

…να τον κάνεις να ζηλέψει
Από τις πιο παλιές (και ηλίθιες) συμβουλές που έχουμε ακούσει. Θέλεις να σε προσέξει, οπότε αρχίζεις να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο (ενίοτε μπροστά του), με τον οποίο όμως δεν έχεις την επιθυμία να προχωρήσεις. Πληγώνεις δύο ανθρώπους, απλά και μόνο επειδή δεν θέλεις να κάνεις την πρώτη κίνηση;

…να αλλάξεις τον εαυτό σου
Είσαι αυτή που είσαι, σου αρέσουν τα πράγματα που σου αρέσουν, και δεν υπάρχει λόγος να απολογηθείς για τίποτα. Αν είναι να κάνετε σχέση, πρέπει να δει τον αληθινό εαυτό σου, να ερωτευτεί αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Όχι μια ιδανική εικόνα που είναι φτιαγμένη για να τον ικανοποιεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v