Τα (σίγουρα) σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά

Σταμάτα να κάθεσαι και να αναλύεις μηνύματα και κρυφά νοήματα πίσω από κάθε του λέξη, γιατί αυτά είναι τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά.
Τα (σίγουρα) σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά
Στις αρχές κάθε σχέσης, είναι η ερώτηση που μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου περισσότερο απ’ όσο πρέπει: Με γουστάρει αληθινά;

Ναι, μπορεί να μην σου το λέει με λέξεις. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι άντρες έχουν ένα πρόβλημα με τις λέξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να σου το δείξει. Κι αν μάθεις να αναγνωρίζεις τα σημάδια, τότε δεν θα έχεις άλλο λόγο να ανησυχείς. Κι επειδή θέλουμε να απολαμβάνεις τις σχέσεις σου, χωρίς να τρως την μια φρίκη μετά την άλλη, αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε μερικά από τα σημάδια αυτά.

Σου κρατάει το χέρι
Χαζούλι; Ίσως. Ρομαντικό και ξεκάθαρο; Πάρα πολύ. Το να σου δείχνει την αγάπη του με τέτοιους τρόπους μπροστά σε κόσμο είναι ίσως όλη η επιβεβαίωση που χρειάζεσαι.

Δεν σου κρατάει μυστικά
Σου λέει, για παράδειγμα, ότι θα είναι στο τάδε μέρος με τους φίλους του, και πάει όντως εκεί. Δεν νιώθει την ανάγκη να κρύβει πράγματα από εσένα.

Σε έχει γνωρίσει στους φίλους του
…ή ακόμα και στην οικογένειά του. Και έχει γνωρίσει τους δικούς σου. Μια σχέση δεν μπορεί να επισημοποιηθεί περισσότερο από αυτό.

Η σχέση σας έχει… όνομα
Δεν “τραβιέστε”, ούτε “βγαίνετε”. Αν είναι να αναφερθεί σε ‘σένα με κάποιον τρόπο, και δεν πει απλά το όνομά σου, μάλλον θα πει “η κοπέλα μου”.

Δεν κάνετε απλά σεξ
Ακόμα κι αν η σχέση σας άρχισε με βάση το σεξ, αν πλέον υπάρχει επικοινωνία (μετάφραση: αν δεν βρίσκεστε απλά στις δύο τα μεσάνυχτα), το πράγμα πάει πολύ καλά. Για την ακρίβεια…

…περνάτε αρκετό χρόνο ο ένας στο σπίτι του άλλου
Επειδή, όπως είπαμε, δεν έχουν όλα να κάνουν με το σεξ. Έχουν να κάνουν με την συζήτηση, με το φαγητό, και με ακόμα περισσότερο σεξ.

Μιλάτε στο τηλέφωνο περισσότερο απ’ ό,τι με μηνύματα
Σου φαίνεται ασήμαντο; Πίστεψέ μας, είναι πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζεις—ειδικά αν είστε και οι δύο κάτω των 30.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v