Πώς κάποιες γυναίκες “ευνουχίζουν” τους άντρες

Μήπως η συμπεριφορά σου κάνει τον σύντροφό σου να αισθάνεται μειωμένος, ότι δεν είναι αρκετά καλός;
Πώς κάποιες γυναίκες “ευνουχίζουν” τους άντρες
Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν. Όλα τα ζευγάρια περνούν κακές στιγμές. Σε όλες τις σχέσεις θα υπάρξουν μέρες που θα νιώθετε ότι θέλετε να σπάσετε ο ένας τον άλλο στο ξύλο. Κι αυτό είναι φυσιολογικό, επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις είναι περίπλοκες. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να κάνουμε επίθεση στην αυτοπεποίθηση του συντρόφου μας, με σκοπό να νιώσουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι σε μια σχέση. Και σήμερα θα δούμε με ποιους τρόπους μια γυναίκα μπορεί να το κάνει αυτό στον άντρα. Δες για πόσα από αυτά είσαι ένοχη, και ξεκίνα να κάνεις αλλαγές στην συμπεριφορά σου!

Βέβαια, το ότι αυτό το κείμενο είναι γραμμένο με αυτό τον τρόπο και επειδή έχει το συγκεκριμένο κοινό, δεν σημαίνει τίποτα. Όλες οι παρακάτω απαίσιες συμπεριφορές μπορούν να είναι εντελώς unisex—το φύλο δεν αλλάζει την κακία.

Τον προσβάλλεις
Οι προσβολές δεν μπορούν να είναι ποτέ κάτι καλό. Εκτός κι αν τις στοχεύεις σε ένα άτομο που σου έχει κάνει ειλικρινά μεγάλο κακό, αλλά και τότε είναι κάπως μικροπρεπείς, αν το καλοσκεφτείς. Το να προσβάλεις τον σύντροφό σου, ειδικά όταν υπάρχει κι άλλος κόσμος μπροστά, είναι τεράστιο λάθος.

Του φέρεσαι λες και είναι παιδί
Μπορεί να έκανε κάτι λάθος. Μπορεί να μην καταλαβαίνει κάτι που εσύ καταλαβαίνεις καλύτερα. Το να του μιλάς λες και το IQ του είναι χαμηλότερο από το δικό σου αποδεικνύει μονάχα ότι είσαι κακός άνθρωπος, και πως δεν ενδιαφέρεσαι να έχεις μια λειτουργική σχέση.

Γκρινιάζεις για την δουλειά του ή τον μισθό του
Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια για την δουλειά του: είτε την κάνει από ανάγκη (σε κρίση ζούμε, θυμήσου), είτε όντως την γουστάρει. Και από αυτά τα δύο σενάρια, δεν σου πέφτει λόγος για κανένα. Επίσης, αν γκρινιάζεις επειδή δεν βγάζει αρκετά λεφτά, δεν θέλεις σχέση, αλλά sugar daddy.

Προσπαθείς να τον ελέγξεις
Πού είσαι; Πού θα πας; Με ποιον θα είσαι; Ναι, ε; Δώσε μου να του μιλήσω, τότε. Όταν προσπαθείς να ελέγξεις ένα άτομο, απλά δίνεις στην παράνοιά σου μια πολύ υλική, πολύ τρομακτική υπόσταση.

Τον συγκρίνεις με τον πρώην σου
Επειδή, ας πούμε, ο νυν σου δεν έχει δική του προσωπικότητα, και τα ελαττώματά του σε κάνουν συνεχώς να αναπολείς περασμένα μεγαλεία. Αν νιώθεις τόσο μεγάλη την ανάγκη να αναφέρεσαι στον πρώην σου, κανείς δεν σε σταματά από το να γυρίσεις, αλλά ο τωρινός σου σύντροφος δεν σου φταίει σε κάτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v