Οι ανασφάλειες που δεν θα έχεις αν όντως σ’ αγαπά

Αν η σχέση σου σε κάνει να μην σκέφτεσαι καν τα παρακάτω πράγματα, τότε να ‘σαι σίγουρη πως είναι αληθινή αγάπη.
Οι ανασφάλειες που δεν θα έχεις αν όντως σ’ αγαπά
Η επικοινωνία είναι το παν για να μείνει μια σχέση δυνατή, το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Βέβαια, όπως όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, έχουμε και διαφορετικούς τρόπους να δείχνουμε την αγάπη μας. Το σίγουρο είναι ένα: αν ο σύντροφός σου πραγματικά σε αγαπάει, δεν γίνεται να μην το ξέρεις. Και θα είσαι σίγουρη γι’ αυτό, επειδή ποτέ δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς κάτι από τα παρακάτω…

Αν σε σέβεται
Αγάπη σημαίνει σεβασμός. Δεν γίνεται να αγαπήσουμε κάποιον που δεν σεβόμαστε τα αισθήματά του, τις απόψεις του, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Όταν φτάνει η στιγμή των αποφάσεων, δεν θα είσαι ποτέ στην απ’ έξω.

Αν σε θεωρεί όμορφη
Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Όταν αγαπάς ειλικρινά ένα άτομο, βρίσκεις την ομορφιά του στο κάθε τι. Και μπορεί ακόμα και μ’ ένα μικρό, διακριτικό κομπλιμέντο να σου δείξει πως είσαι η πιο όμορφη γυναίκα γι’ αυτόν.

Αν μπορεί να δει το μέλλον του μαζί σου
Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, και αν πραγματικά σε αγαπά, δεν θα διστάσει να κάνει σχέδια μαζί σου. Είτε μιλάμε για διακοπές έξι μήνες από τώρα, είτε για πιο σημαντικά πλάνα, σιγά-σιγά θα σου δείξει πως σε βλέπει σαν προέκταση του εαυτού του.

Αν σε στηρίζει
Όπως σε όλες τις σχέσεις θα υπάρξουν μέρες καλές, και μέρες κακές. Μπορεί και να μαλώσετε, μπορεί να διαφωνήσετε, αλλά ακόμα και τότε θα ξέρεις πως ο σύντροφός σου σε στηρίζει. Ξέρετε και οι δύο πως όταν τα πράγματα φαίνονται σκούρα, δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε.

Αν μπορείς να τον εμπιστευθείς
Δεν θα σε αφήσει ούτε για μια στιγμή να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να του μιλήσεις για οτιδήποτε. Υπάρχει άνεση μεταξύ σας, αλλά το καλό είδος άνεσης – όχι αυτό που σε κάνει να βαριέσαι και να σταματάς να προσπαθείς. Πόσο μάλλον, θα σε ενθαρρύνει να του μιλήσεις για όσα σε απασχολούν, χωρίς να φοβάσαι ότι θα αντιδράσει υπερβολικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v