Τα προβλήματα των γυναικών με πολλούς άντρες φίλους

Κάποιες γυναίκες έχουν περισσότερους άντρες φίλους από γυναίκες. Κι αυτές οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν… ιδιαίτερες δυσκολίες.
Τα προβλήματα των γυναικών με πολλούς άντρες φίλους
Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν να κάνουν παρέα με άντρες. Μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο, μπορεί να έχουν πιο πολλά κοινά, όπως και να το κάνουμε, αυτές οι γυναίκες είναι τρανό παράδειγμα πως υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Βέβαια, αυτή η φιλία φέρνει μαζί της και μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα. Αν είσαι κι εσύ γυναίκα που ο φιλικός της κύκλος είναι κατά βάση αρσενικός, διάβασε παρακάτω και ταυτίσου.

1. Μερικές φορές, έχεις την τρομακτική υποψία πως κάποιος απ’ τους φίλους σου έχει περισσότερα συναισθήματα για ‘σένα, ενώ εσύ τον βλέπεις σαν αδερφό σου. Αν είναι απλά κάτι παροδικό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην σου εξομολογηθεί την αγάπη του ενώ είναι κουμπάρος στον γάμο σου.

2. Δεν θα καταλάβουν ποτέ την εμμονή σου με τυπικά “γυναικεία” πράγματα. Και δύσκολα θα χορέψουν μαζί σου Beyonce στο σπίτι σου. Και ίσως να μην βλέπετε όλες τις ίδιες σειρές, και να είστε γενικότερα πολιτισμικά ασύμβατοι, αλλά γι’ αυτό υπάρχει και το Game of Thrones.

3. Όταν βγαίνεις μαζί τους, ο κόσμος θα υποθέσει πως είσαι ζευγάρι με έναν από αυτούς. Και κάθε φορά που θα θες να φλερτάρεις με κάποιον, πρέπει να αναφέρεις πως, ναι, είσαι single και οι τύποι εκεί πίσω είναι απλά φίλοι. Και είναι περίεργο κάθε φορά.

4. Μετά από ένα σημείο, δεν έχεις φύλο γι’ αυτούς. Μιλούν μαζί σου σαν να είσαι ένας από τους άντρες, κι αυτό μπορεί να κυμαίνεται από το ενοχλητικό (να μιλάνε μπροστά σου για άλλες γυναίκες που θέλουν) μέχρι το απλά σιχαμένο. Δεν είχες φανταστεί πόσα αστεία τουαλέτας μπορούσαν να χωρέσουν σε μια συζήτηση πριν αρχίσεις να κάνεις παρέα μαζί τους.

5. Όταν χωρίζεις, σε στηρίζουν, αλλά με τον δικό τους τρόπο. Ο οποίος είναι συνήθως «Ξέχνα τον, πάμε για μπύρα», ενώ το μόνο που θες να κάνεις είναι να κουκουλωθείς για τρεις μέρες, κάνοντάς τους αφήγηση του χωρισμού με επίπεδα λεπτομέρειας που θα ζήλευε και το American Psycho.

6. Μετά τον χωρισμό, σ’ εκείνες τις δύσκολες στιγμές, μπορεί να ήσουν ένα βήμα πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις σεξ με έναν από αυτούς. Το καταλαβαίνουμε, είναι διαθέσιμοι. Ευτυχώς, ελπίζουμε να μην το έκανες.

7. Όταν πρέπει για άλλη μια φορά να υποστείς τις ενοχλητικές ερωτήσεις των ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν την σχέση σας. «Και γιατί δεν έχεις πάει ακόμα με κάποιον;» Τα λένε επειδή δεν ξέρουν όλες τις σιχαμένες λεπτομέρειες που ξέρεις εσύ.

8. Όταν κάνεις μια καινούρια σχέση και ο νέος σου φίλος νιώθει να απειλείται από την παρουσία τους. Το μόνο πράγμα που απειλείται από τους κολλητούς σου είναι η σωματική του ακεραιότητα, αν τολμήσει να σου κάνει κακό.

9. Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος από αυτούς κάνει σχέση, και η κοπέλα του σε βλέπει σαν εχθρό. Και το δέχεσαι, γιατί το να της πεις ότι χαίρεσαι τόσο πολύ που επιτέλους βρέθηκε μια καλή κοπέλα για τον μπακούρη φίλο σου που πριν την γνωρίσει πίστευε ότι το πλύσιμο των δοντιών είναι προαιρετικό, ίσως κάνει τα πράγματα περίεργα.

10. Τέλος, όταν τους ζητάς συμβουλές για κάποιον άντρα, και οι απαντήσεις τους είναι τόσο ειλικρινείς, που πονάει. Ναι, θα σου πουν ξεκάθαρα ότι δεν σε γουστάρει τόσο, και ότι σου μιλούσε έτσι γιατί ο μοναδικός του σκοπός ήταν να κάνει σεξ μαζί σου. Αν το καλοσκεφτείς, όμως, γι’ αυτό τους αγαπάς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v