5 τρόποι να σκοτώσετε χρόνο μαζί

Επειδή η καραντίνα καλά κρατεί, και επειδή κάποια στιγμή θα βαρεθείτε τόσο που δεν θα αντέχετε, έχουμε μερικές ιδέες.
5 τρόποι να σκοτώσετε χρόνο μαζί
Η καραντίνα έχει θεωρητικά ημερομηνία λήξης, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα πλέον. Και επειδή κάποια στιγμή, αν περνάτε καραντίνα μαζί με το ταίρι σου, θα βαρεθείτε ακόμα και να κοιτιέστε, χρειάζεστε άμεσα ιδέες για να σκοτώσετε χρόνο μαζί, χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σας.

Ευτυχώς, έχουμε μπόλικες να προτείνουμε.

1. Κάντε μαζί γυμναστική
Τέλεια ιδέα για να διατηρήσετε μια αίσθηση προγράμματος στην ζωή σας. Τέλεια ιδέα για περισσότερες ενδορφίνες. Τέλεια ιδέα για να δίνετε κουράγιο ο ένας στον άλλο, επειδή όλοι ξέρουμε πως γυμναστική στο σπίτι με ένα άτομο δεν έγινε ποτέ. Γενικά τέλεια ιδέα, η γυμναστική είναι πολύ καλό πράγμα, παιδιά.

2. Κάντε αλλαγές στο σπίτι
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακινήσετε όλα τα έπιπλα και να αλλάξετε την διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Προφανώς, αν όλο αυτο το βιντεοσκοπείτε σε stories και το ζείτε σαν εκείνα τα ριάλιτι που φτιάχνουν σπίτια, θα γίνει πιο διασκεδαστικό. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι και ένας ωραίος τρόπος να κρατάτε τον εγκέφαλό σας δραστήριο και ίσως να έχετε και λίγη παραγωγική τριβή μεταξύ σας (επειδή σίγουρα κάπου θα διαφωνήσετε, και αυτή η διαφωνία είναι προτιμότερη απ' το να καταλήξετε Γουίτνεϊ και Μπόμπι στα 90s από την κλεισούρα).

3. Παίξτε βιντεοπαιχνίδια
Στα βιντεοπαιχνίδια μπορείτε να κάνετε όλα τα πράγματα που δεν επιτρέπεται τώρα: Να βγείτε σε πανέμορφους εξωτερικούς χώρους, να πυροβολήσετε πράγματα (οκέι, αυτό γενικά δεν επιτρέπεται) ή να κάνετε κούρσα με τα αυτοκίνητα, ή ακόμα και να σπάσετε ο ένας τον άλλο στο ξύλο. Επειδή πάντα κάνει καλό λίγο ξύλο, αρκεί να είναι φτιαγμένο από πίξελ.

4. Παίξτε το παιχνίδι της σιωπής
Το "παιχνίδι της σιωπής" είναι αυτό που λέμε ότι θα παίξουμε όταν θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι να μας αφήσει λίγο στην ησυχία μας, αλλά επίσης και αυτό που μπορούν να αποφασίσουν να κάνουν δύο ώριμοι ενήλικες που θέλουν να διαβάσουν ένα βιβλίο σαν άνθρωποι, ακόμα κι αν χρειάζεται να μοιράζονται τον χώρο τους με κάποιον.

5. Κάντε πάρτι
Μπορεί να γίνει πάρτι με δύο άτομα. Ο ένας θα βάζει μουσική και ο άλλος θα χορεύει, και μετά εναλλάξ. Ναι, μπορεί αυτό να είναι μια κάπως παρατραβηγμένη χρήση της λέξης "πάρτι", αλλά για να λέμε την αλήθεια, όλοι ξέρουμε πως δεν χρειάζεται να είναι δύο το πρωί σε κάποιο μπαρ για να ξεχάσεις τα προβλήματά σου μόλις ακούσεις Καιτούλα Γαρμπή. Και στο σπίτι την ίδια επίδραση έχει. Ο Θεός να την έχει καλά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v