Σημάδια ότι σε βαρέθηκε

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος-η ούτε ο τελευταίος-α που αναρωτιέται αν ο-η σύντροφός του-ης έχει πλήξει. Δες εδώ τα σημάδια.
Σημάδια ότι σε βαρέθηκε
Αυτό που καλό είναι να σκεφτείς, δεν είναι το αν σε βαρέθηκε. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν αυτό θα συνεχιστεί ή αν είναι κάτι προσωρινό. Γιατί, είναι ουτοπική προσδοκία να μη συμβεί αυτό στη δική σας σχέση. Ωστόσο, εσύ καλό είναι να εντοπίσεις τα συμπτώματα από νωρίς.

Όταν είστε μαζί είναι πάνω από το κινητό του-ης

Μπορεί ο-η σύντροφός σου να είναι λίγο εξαρτημένος με το κινητό του-ης. Ίσως και να πρέπει να ασχολείται λίγο παραπάνω με τα σόσιαλ και το ίντερνετ πάνω από τον μέσο όρο επειδή το απαιτεί η δουλειά του-ης. Εντούτοις, δεν είναι λογικό κάθε φορά που είστε μαζί να μην έχει λίγο χρόνο για εσένα. Υποτίθεται πως γι’ αυτό βρεθήκατε, για να περάσετε χρόνο μαζί, όχι για να χαζέψει ο καθένας το κινητό του.

Δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που περιποιήθηκες τον εαυτό σου

Σε αυτό βέβαια ίσως και να φταις κι εσύ. Ωραία τα άνετα ρούχα και οι κάλτσες πάνω από τη φόρμα, και εκείνο το φθαρμένο μπλουζάκι αντί πιζάμας είναι επίσης ωραίο, όμως πού και πού πρέπει να ανανεωνόμαστε λίγο, και να κάνουμε μικρές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς, φόρα τα πιο κολακευτικά σου ρούχα, το σέξι σου άρωμα και είσαι έτοιμος-η.

Δεν βγαίνετε

Την τελευταία φορά που βγήκατε ήταν στο μπαλκόνι; Αυτό δεν θεωρείται έξοδος, πάντως. Ούτε το να ξεκινήσετε καινούρια σειρά θεωρείται φρεσκάρισμα της σχέσης. Ωραία είναι αυτά, χρειάζεται ενίοτε να θυμάστε ότι είστε ζευγάρι.

Κάνει διάφορες υποθέσεις

Όσες φορές έχει βγει με την παρέα του-ης και εσύ πήρες το θάρρος και ρώτησες «Γιατί δεν μου είπες και εμένα;», μήπως η απάντηση ήταν «Υπέθεσα ότι δεν θα θέλεις»; Αυτό είναι μία μικρή ένδειξη ότι ίσως και να σε θεωρεί λιγάκι «ξενέρωτο-η» ή απλώς να μη σε ήθελε μαζί. Είναι καλό να έχεις γούστο και να μην λες συνέχεια «ναι», όμως πού και πού λίγος πειραματισμός δε βλάπτει.

Θέλει να αλλάξεις

Έχεις το ίδιο κούρεμα από όταν γνωριστήκατε. Το στυλ ντυσίματός σου δεν έχει αλλάξει και πολύ. Ίσως ψάχνει τρόπους να σου πει ότι βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Μην το παίρνεις προσωπικά, ενδιαφέρεται για τη σχέση και θέλει να πετύχει. Ίσως κι εσύ να το έχεις σκεφτεί αυτό.

Βγαίνει πιο συχνά

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν βγαίνει πού και πού και τα πίνει με την παρέα του-ης. Να ανησυχήσεις όταν έχετε σταματήσει να βγαίνετε μαζί και οι έξοδοι με την παρέα του-ης όλο και πυκνώνουν. Είναι πολύ πιθανό σε αυτές τις εξόδους φλερτάρει και γι’ αυτό να «ξενερώνει» όταν του-ης λες ότι θέλεις να τον-η συνοδέψεις.

Η σεξουαλική σας ζωή φθίνει

‘Όλα τα ζευγάρια δικαιούνται μία περίοδο ξηρασίας. Αν παρ’ όλα αυτά η ποιότητα του σεξ πάει από το κακό στο χειρότερο, εσύ θέλεις συνεχώς σεξ και εκείνος-η το αποφεύγει, εξυπακούεται ότι πρέπει να το συζητήσετε.

Τώρα τελευταία τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα

Κάνετε από αυτούς τους τσακωμούς που μετά ξεχνάτε για ποιον λόγο τσακωθήκατε. Η ένταση τον τελευταίο καιρό έχει βαρέσει κόκκινο και δεν εντοπίζετε σας φταίει. Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να το συζητήσετε με τον σύντροφό σου, πριν η κατάσταση ξεφύγει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v