ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Δεν είναι σχέση όταν στέλνεις αυτά τα μηνύματα

Στην αρχή μιας όμορφης σχέσης όλα κυλούν αβίαστα. Δεν έχεις δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, αν στέλνεις αυτά τα μηνύματα, μάλλον έχεις.

Δεν είναι σχέση όταν στέλνεις αυτά τα μηνύματα

Όλα δείχνουν ότι είσαι σε σχέση, αλλά παράλληλα δεν νιώθεις όπως θα ήθελες. Δε νιώθεις σιγουριά. Δεν σκέφτεσαι μόνο το πρόσωπό του/ης, αλλά και το πού μπορεί να βρίσκεται, τι να σκέφτεται -κι όχι με την καλή έννοια.

Η σχέση αυτή σε προβληματίζει. Σε κάνει κάθε φορά να σκέφτεσαι τι θα πεις ή τι θα κάνεις από δύο και τρεις φορές. Διστάζεις και τελικά δεν κάνεις αυτό που λέει η καρδούλα σου. Κάνεις αυτό που θεωρείς πρέπον ή αυτό που δεν θα τον/ην τρομάξει και θα φύγει μακριά σου. Κι αυτό φαίνεται σε πολλές εκφάνσεις της συμπεριφοράς σου απέναντι στο άτομο που σου έχει πάρει τα μυαλά. Φαίνεται ακόμη και στα μηνύματα που στέλνεις.

Όλα καλά;

Αυτό είναι ίσως το πιο ενδεικτικό μήνυμα ότι δεν είστε σε σχέση. Ψάχνεις μια δικαιολογία να του/ης στείλεις κάτι, επειδή θέλεις τόσο πολύ να του/ης στείλεις κάτι. Το αποτέλεσμα είναι να ανταλλάξετε άβολα μηνύματα επειδή στην πραγματικότητα δεν έχετε κάτι να πείτε ή επειδή πόσο ενδιαφέρουσα να είναι μία καθημερινή.

Τι θέλεις να κάνουμε σήμερα;

Δεν έχεις φτάσει ακόμα στο επίπεδο οικειότητας που μπορείς να πεις ότι θέλεις πραγματικά πολύ να δεις μία συγκεκριμένη ταινία ή να φας σε εκείνο το εστιατόριο που μόλις άνοιξε. Ανησυχείς κιόλας ότι δεν θα τον ενδιαφέρει αυτό που θα προτείνεις. Οπότε αφήνεις την απόφαση πάνω του/ης.

Θέλεις να περάσεις από εδώ;

Μετά από ένα εύλογο διάστημα γνωριμίας, είναι λογικό να μην έχετε μείνει στο διστακτικό «θέλεις να περάσεις από εδώ» αλλά να είστε πιο άμεσοι ή να ρωτάτε ποιος θα πάει στο σπίτι ποιου. Ή απλώς «Θα περάσεις;».

Πώς ήταν το σαββατοκύριακό σου;

Αν είχατε αληθινή σχέση δε θα ρωτούσες πώς πέρασε το σ/κ, για τον απλό λόγο ότι θα είχατε περάσει μαζί το σ/κ. Το ξέρεις, γιατί το νιώθεις την ώρα που πληκτρολογείς το αναθεματισμένο αυτό μήνυμα.

Πέρασα ωραία χθες βράδυ

Μετά από ένα μήνα γνωριμίας, δεν στέλνεις μήνυμα για να πεις στον άλλο πόσο ωραία πέρασες το προηγούμενο βράδυ. Είτε θα το πεις κατά πρόσωπο το ίδιο βράδυ, είτε το πρωί επειδή θα έχετε ξυπνήσει μαζί.

Καλημέρα/Καλησπέρα

Στην ίδια φιλοσοφία με το «Πέρασα ωραία χθες βράδυ» κινείται και το «Καλημέρα/Καλησπέρα». Αν ήσασταν πραγματικό ζευγάρι θα κοιμόσασταν μαζί πού και πού. Και τις μέρες που δεν θα κοιμόσασταν μαζί, θα λέγατε «καλημέρα» μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης.

Ισχύει για αύριο;

Σε μία υγιή, και κυρίως υπαρκτή, σχέση, δεν αναρωτιέσαι, ούτε ανησυχείς αν ο άλλος θα το ακυρώσει τελευταία στιγμή. Και πιθανόν να σου το έχει ήδη ακυρώσει κάποιες φορές για να στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v