Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συγκίνησε όλους O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συγκίνησε για ακόμη μια φορά, μιας και χάρισε τη φανέλα του με το εθνόσημο σε φίλαθλο με αμαξίδιο.
Έτρωγε σουβλακάρα σε vegan διαδήλωση κι έγινε viral Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε vegan ακτιβιστές και έναν νεαρό που τρώει σουβλάκια στη διαδήλωσή τους.
Θλίψη κι αγανάκτηση για την κακοποίηση γαϊδάρου στη Ζίτσα Στον ανακριτή θα οδηγηθεί ο αντιδήμαρχος Ζίτσας στα Ιωάννινα, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα ένα γαϊδουράκι.
Τζανάκης «Θα έχουμε λίγα κρούσματα τον Σεπτέμβριο» Ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο Mega προέβλεψε ότι τον Σεπτέμβριο θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός κρουσμάτων της Covid-19.
Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη από τον Γιώργο Μάγκα» Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το ατυχές περιστατικό της ανάρτησής του για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα.
Διασώστες επανέφεραν δύο φορές 63χρονο δρομέα στη Βοιωτία Την τύχη και τους διασώστες με το μέρος του είχε ένας δρομέας που συμμετείχε σε αγώνα αντοχής στο Κυριάκι Βοιωτίας.
Η μελαγχολία της επιστροφής από τις διακοπές Γύρισες από τις διακοπές σου και νιώθεις να σε κυριεύει ένα αίσθημα μελαγχολίας; Δεν είσαι ο μόνος. Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις.
Πώς να διαχειριστώ την οικονομική ανασφάλεια; Ανησυχείς και είναι λογικό, όλοι ανησυχούμε. Δεν θα σου πούμε «σκέψου θετικά». Εδώ μόνο πρακτικές λύσεις.
Δικαίωμα απαλλαγής από τα Θρησκευτικά στα σχολεία και για ορθόδοξους Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανάβει το πράσινο φως για απαλλαγή από τα θρησκευτικά για όποιον το επιθυμεί, ανεξαρτήτου θρησκείας.
Θα έχουμε "πολύ δύσκολο χειμώνα" λέει ο Υπουργός Ενέργειας Για… ζόρικο χειμώνα κάνει λόγο ο Κώστας Σκρέκας και μας καλεί να εξοικονομήσουμε ενέργεια στα νοικοκυριά.