Η νέα, έβδομη κατά σειρά 911, διαφοροποιείται από τις προκατόχους της, παρουσιάζοντας μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, αλλά και σημαντικές διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη. Ακόμα και αν δεν είναι εποχές για Porsche, είναι πάντα εποχές για όνειρα...
Απαντώντας στις ανάγκες των ημερών, η Seat λανσάρει το νέο μικρό της που ξεχωρίζει για τον μεγάλο χώρο αποσκευών, την παιχνιδιάρικη σχεδίαση, τον πλούσιο εξοπλισμό και την συγκριτικά μικρή κατανάλωση. Ό,τι πρέπει για την πόλη, δηλαδή.
Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε ή να πουλήσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο τώρα; Τι πρέπει να προσέξετε; Πώς θα παζαρέψετε την τιμή; Όσα θέλετε να ξέρετε για τους καλούς λογαριασμούς που κάνουν τους καλούς (πρώην) ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.
Μεγαλύτερη, με πιο σπορ σχεδιασμό, εξοπλισμένη με αμέτρητα καλούδια και με υβριδική έκδοση στα σκαριά, η νέα τριάρα μοιάζει να μην έχει ανταγωνιστή. Οι τιμές της θα ανακοινωθούν λίγο πριν την κυκλοφορία της, την ερχόμενη Άνοιξη.
Το 2012 θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές το νέο τετρακίνητο SUV της Peugeot, μια σύγχρονη «απάντηση» της εταιρείας στης απαιτήσεις των καταναλωτών για οχήματα παντός εδάφους. Όσα χρειάζεται να ξέρετε για το 4008.
Την δημιουργία ενός ρομποτικού αυτοκινήτου που «βλέπει» το περιβάλλον γύρω του και χρησιμοποιεί αισθητήρες που καθιστούν τον οδηγό… περιττό κατόρθωσαν επιστήμονες από την Οξφόρδη, φέρνοντας το όνειρο της «αυτόματης οδήγησης» ένα βήμα πιο κοντά.
Με μοντέρνα εμφάνιση, «μυώδες» αμάξωμα, ευρύχωρο εσωτερικό και εντυπωσιακές επιδόσεις, η αναβαθμισμένη έκδοση της Continental GTC είναι ένα supercar για λίγους – και τυχερούς.
Το έτσι κι αλλιώς δημοφιλές στην ελληνική αγορά 308, έγινε λίγο πιο σπορ, φόρεσε πιο φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και τιμολογήθηκε τόσο ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του «ζορισμένου» ελληνικού κοινού.
Πιο αεροδυναμικός σχεδιασμός, ανανεωμένοι κινητήρες και πλούσιος εξοπλισμός για τη νέα B Class. Θα καταφέρει, άραγε, το νέο μοντέλο της Mercedes να προσελκύσει αυτή τη φορά το ενδιαφέρον των καταναλωτών;
Νέους, οικονομικότατους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες θα «φορά» το ολοκαίνουργιο super mini της VW που αναμένεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας τον ερχόμενο Δεκέμβρη, ενώ ετοιμάζονται οι εκδόσεις με φυσικό αέριο και η ηλεκτρονική.