Νέες επιδοτήσεις από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» Στην πληρωμή δικαιούχων στα προγράμματα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και «Πράσινα Ταξί», προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στα όρια η Alfa Romeo 33 Stradale To supercar της Alfa Romeo περνάει μερικές από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες στην πίστα του Nardò στην Ιταλία.
Ασφαλές το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri Το μοντέλο είχε σούπερ υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επιμέρους στάδια των δοκιμών Euro NCAP και εξασφάλισε την ανώτατη βαθμολογία.
Νέο χτύπημα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Γαλλία Η Γαλλία μειώνει τις επιδοτήσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λόγω της οικονομικής στενότητας.
Ο Κάρλος Ταβάρες ψάχνει για δουλειά, τον έδιωξαν από την Stellantis Το διοικητικό συμβούλιο της Stellantis αποδέχτηκε την παραίτηση του Κάρλος Ταβάρες από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Υποτονική η κίνηση στην αγορά των ΙΧ της ΕΕ Μικρή αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων σημειώθηκε τον Οκτώβριο στην ΕΕ.
Ένα ακόμη δώρο στους εταιρικούς χρήστες ΙΧ Το νέο FIAT 600 διατίθεται χωρίς φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου με όλους τους κινητήρες.
Έρχεται το πιο ικανό, αμιγώς ηλεκτρικό SUV από την Βρετανία To Range Rover Electric υποβάλλεται στις πιο σκληρές δοκιμασίες σε ακραίες κλιματικές συνθήκες και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά το 2025.
Από 50.990 ευρώ το βαν Hyundai Staria To νέο Hyundai Staria έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα με εντυπωσιακό στιλ που θυμίζει… διαστημόπλοιο.
Η Peugeot δεν ξεχνά τους φίλους της μετά την Black Friday Μέχρι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου παρατείνεται η περίοδος ειδικών τιμών Black Friday της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών.