ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς αλλάζει από αύριο το Gmail

Η μέχρι πρότινος προαιρετική χρήση του νέου Gmail γίνεται από αύριο υποχρεωτική για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας της Google. Δείτε τις σημαντικότερες αλλαγές που μας επιφυλάσσει το ανανεωμένο Gmail. 

Πώς αλλάζει από αύριο το Gmail

Στα χνάρια του Facebook, το οποίο στα τέλη Μαρτίου θα αναβαθμίσει όλα τα προφίλ σε Timelines,  βαδίζει η Google, η οποία από αύριο μεταφέρει υποχρεωτικά όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως στο νέο Gmail… είτε το θέλουν είτε όχι. Μάλιστα, εκτός από το Gmail όμως η υποχρεωτική μετάβαση αυτή θα γίνει και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις των Google Apps που χρησιμοποιούν οι χρήστες.
Οι υποχρεωτικές αυτές αλλαγές από την Google δικαιολογούν πλήρως το βάρος που έχει ρίξει η εταιρεία στο κοινωνικό της δίκτυο Google +, το οποίο μέχρι στιγμής δεν δείχνει να έχει την ανταπόκριση που αναμενόταν. Τι θα περιλαμβάνει όμως το νέο Gmail;

Καταρχήν θα είναι πιο λιτό, πιο απλό και πιο φιλικό προς τον χρήστη. Θα περιλαμβάνει επιλογές για το πώς θέλετε να προβάλλονται τα mail σας, αναβαθμισμένες ετικέτες και λειτουργία chat, δεκάδες πολύχρωμα θέματα για φόντο και νέα εμφάνιση στις συνομιλίες. 


Δείτε αναλυτικά τις σημαντικότερες αλλαγές στο παρακάτω βίντεο:


Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το να πιστεύεις στην πρόοδο δεν σημαίνει ότι πιστεύεις ότι έχει γίνει πρόοδος."

Φραντς Κάφκα, Τσέχος συγγραφέας

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v