TDT5300: Δείτε την τηλεόραση με... άλλο μάτι

Απολαύστε τη νέα ψηφιακή επίγεια τηλεόραση χωρίς να αλλάξετε την κεραία σας, βελτιώστε την ποιότητα ήχου και εικόνας της συσκευής σας, δείτε πληροφορίες στην οθόνη σας σχετικά με το πρόγραμμα που παρακολουθείτε, ή ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν ψηφιακά -και όλα αυτά μόνο με τη βοήθεια του TDT5300, του νέου επίγειου ψηφιακού δέκτη που διατίθεται στην τιμή των 60 ευρώ.
TDT5300: Δείτε την τηλεόραση με... άλλο μάτι

Ο TDT5300 είναι ένας νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης, που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη νέα ψηφιακή επίγεια τηλεόραση, με κανάλια που εκπέμπουν με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.

Χωρίς αλλαγή της υπάρχουσας κεραίας, με το TDT 5300 μπορείτε να λάμβάνετε τα νέα ψηφιακά κανάλια, καθώς επίσης και τα αναλογικά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εικόνα και την ποιότητα ήχου της τηλόρασής σας σε ποιότητα DVD.

Η συσκευή ελέγχεται εύκολα με ή χωρίς το τηλεχειριστήριο, ενώ είναι εξοπλισμένη με το σύστημα EPG, το οποίο έχει την δυνατότητα να εμφανίζει πληροφορίες στην οθόνη σχετικές με το πρόγραμμα που παρακολουθείτε.

Το TDT5300 είναι συμβατό με απεικόνιση 4:3 και 16:9, ενώ παράλληλα σας παρέχει τη δυνατότητα να ακούτε και ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν σε ψηφιακό σήμα. Περιλαμβάνει, τέλος, και το παιχνίδι ”Tetris” .

Το μικρό μέγεθος της συσκευής, σε συνδυασμό με το κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό της, την καθιστούν εξαιρετικά καλαίσθητη και λειτουργική.

Το TDT5300 διατίθεται στην τιμή των 60 ευρώ, συν ΦΠΑ, με δύο χρόνια εγγύηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

* Pal / NTSC 16:9, 4:3

* Γρήγορη αναζήτηση καναλιών

* MPEG-2 και DVB-T

* Ενσωματωμένο σύστημα EPG

* 2 euroconnectors και 1 SPDIF

* Τηλεχειριστήριο

* Διαστάσεις 230 x 170 x 32 mm

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

* Δέκτη TDT 5300

* Euroconnector

* Τηλεχειριστήριο

* 2 μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο

* Εγχειρίδιο χρήσης

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 9210804, ενώ υπάρχει και η διεύθυνση του site της εταιρίας - παραπλεύρως στη στήλη ”Σχετικά links”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v