Τέλεια φορέματα για το ρεβεγιόν έως 50€

Μίνι ή μάξι; Κλασικό μαύρο ή σέξι κόκκινο; Όπως και αν το ονειρεύεστε, σας έχουμε βρει το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν, από 26€ ως 50€.
Τέλεια φορέματα για το ρεβεγιόν έως 50€
Δεν χρειάζεται να τινάξετε το budget σας στον αέρα για να αγοράσετε φόρεμα για το ρεβεγιόν. Τα ωραιότατα φορεματάκια που εντοπίσαμε σε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες της ελληνικής αγοράς ξεκινούν από 26€ και φτάνουν το πολύ στα 50€.

Φόρεμα ασύμμετρο με κόμπο στη μέση
Τιμή: 25,99€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Bershka



Σέξι και κομψό ταυτόχρονα, με πρωτότυπο άνοιγμα στην πλάτη και ασυμμετρία που αναδεικνύει διακριτικά και κολακεύει τη σιλουέτα.

Βελούδινο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες
Τιμή: 29,99€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Bershka



Στιλάτο και κομψό, σέξι χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα παγώσετε, και σε γραμμή «άλφα» που κολακεύει τις μεσογειακές μας σιλουέτες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μάξι τιρκουάζ φόρεμα
Τιμή: 49,95€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Zara



Βάλτε τέλος στη μονοχρωμία του μαύρου στο ρεβεγιόν, και ξεχωρίστε με ένα σούπερ στιλάτο μάξι φόρεμα που θα φέρει το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα.

Κόκκινο φόρεμα με πιέτες
Τιμή: 25,99€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Mango



Ρεβεγιόν χωρίς κόκκινο γίνεται; Δε γίνεται. Και αν το κόκκινο από μόνο του σας φαίνεται πολύ τολμηρό σαν χρώμα, το καθημερινό, casual σχέδιο αυτού του φορέματος το εξισορροπεί ιδανικά ώστε να μην φαίνεται κραυγαλέο.

Δίχρωμο μίντι φόρεμα
Τιμή: 39,99€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Mango



Αν πάλι θέλετε μεν να σπάσετε τη μονοτονία του μαύρου, αλλά τα ζωηρά χρώματα δεν είναι του γούστου σας, αυτό το αρχαιοελληνικής έμπνευσης μίντι φόρεμα είναι η ιδανική… μέση λύση.

Ασύμμετρο και αμάνικο
Τιμή: 44,90€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Toi et Moi



Μήπως δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε μίνι ή μάξι; Τότε συνδυάστε τις δύο επιλογές, με αυτή την στιλάτη πρόταση της Toi et Moi.

Μίνι κόκκινο φόρεμα
Τιμή: 41,93€
Αγοράστε το online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Paranoia



Ενδιαφέρον γεωμετρικό pattern, ασυμμετρία στο πάνω μέρος και σέξι όσο δεν πάει, είναι ένα από τα αγαπημένα μας φορέματα για φέτος. Θα το βρείτε και στον αντίθετο συνδυασμό χρωμάτων (περισσότερο μαύρο, λιγότερο κόκκινο).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v