10 ρούχα-αξεσουάρ για ξεχωριστές ανδρικές εμφανίσεις

Δέκα αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δώσουν στιλ χωρίς πολλά έξοδα στις ανδρικές εμφανίσεις.
10 ρούχα-αξεσουάρ για ξεχωριστές ανδρικές εμφανίσεις
Τι μπορείτε να φορέσετε για να «απογειώσετε» μια καθημερινή εμφάνιση ή να κάνετε την διαφορά σε μια επίσημη περίσταση απλώς με μικρές προσθήκες στην ενδυμασία σας; Δείτε παρακάτω δέκα ανδρικά αξεσουάρ που μπορούν να γίνουν το «clue» της γκαρνταρόμπας σας, μαζί με προτάσεις αγοράς για καθένα από αυτά.

Τιράντες
Δώστε ρετρό νότα στο καθημερινό ή το επίσημο ντύσιμό σας με τιράντες – όπως αυτές εδώ που μπορείτε να παραγγείλετε από το Topman (20€), σε χρώμα μπλε και καφέ από 70% δέρμα, που πηγαίνει ωραιότατα με ρούχα σε αποχρώσεις του μπλε ή γήινων χρωμάτων. 

Γιλέκο
Με ένα απλό πουκάμισο για βάση, μπορείτε να μεταμορφώσετε το ντύσιμό σας σε πιο επίσημο, πιο εορταστικό αλλά και πιο hip, φορώντας ένα κολακευτικό υφασμάτινο γιλέκο. Αυτό εδώ το εντοπίσαμε στο e-shop του Asos (50€) στο εξαιρετικά δημοφιλές βουργουνδί χρώμα. 

Ρολόι
Αξεσουάρ-φετίχ για πολλούς άνδρες, το σημαντικό σε ένα ρολόι είναι να ταιριάζει και με τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και με ένα κοστούμι. Αυτό εδώ το Superdry (95€) πληροί τις προϋποθέσεις. Δείτε περισσότερες επιλογές αγοράς στο σχετικό αφιέρωμα του in2life

Scarf
Ο χειμωνιάτικος καιρός μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε στιλάτες προσθήκες και να αναδείξουμε ακόμη και τα πιο απλά πουλόβερ μας με ένα tube scarf που φοριέται σαν «γιακάς» - αυτό εδώ το εντοπίσαμε στα H&M (11,50€). 

Καπέλο/Σκούφος
Ένα σκουφάκι κάνει την διαφορά στις casual εμφανίσεις, ενώ ένα στιλάτο καπέλο δίνει μια επιπλέον κομψή νότα σε μια επίσημη ενδυμασία. Στα καταστήματα Zara εντοπίσαμε καπέλα και σκούφους για οποιαδήποτε από αυτές τις περιστάσεις ή και για τις δύο – όπως αυτό το καπέλο με denim effect που ταιριάζει και με τα τζιν πουκάμισά σας (12,95€). 


Παπιγιόν
Το κλασικό παπιγιόν μπορεί να γίνει εξαιρετικά μοντέρνο αξεσουάρ, όταν βρεθούν οι ευφάνταστες ιδέες. Όπως αυτή που είχαν οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας «27 wooden accessories» που δημιουργεί… ξύλινα παπιγιόν κατά παραγγελία, σε τιμές όχι πολύ ακριβότερες από τα υφασμάτινα της αγοράς. Μπορείτε να κάνετε την δική σας παραγγελία (ακόμη και με δική σας ιδέα στον σχεδιασμό) εδώ και σε ελάχιστες ημέρες να έχετε στα χέρια το πιο hip αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σας. 

Ζώνη
Διαλέξτε προσεκτικά τις ζώνες σας για να αναδείξετε το παντελόνι ή τον χρωματικό συνδυασμό της εμφάνισής σας. Στο Pull&Bear εντοπίσαμε ζώνη με όμορφη πλεκτή υφή σε γήινα χρώματα, στα 9,99€. 

Γραβάτα
«Παίξτε» με τα υφάσματα και τα σχέδια στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας και επιλέξτε μια γραβάτα… statement. Όπως αυτή εδώ η γραβάτα που εντοπίσαμε στα καταστήματα HE by Mango, που είναι πλεκτή και στο πολύ pop σχέδιο του μπλε-λευκού πουά (19.99€). 

Κάλτσες
Κι όμως, οι κάλτσες μπορούν πλέον να κάνουν την διαφορά σε μια εμφάνιση, καθώς η τάση του ανεβασμένου μπατζακιού και των παράξενων σχεδίων που έφεραν στην μόδα οι hipsters καλά κρατεί, και στέλνει τους άνδρες προς αναζήτηση των πιο παράξενων σχεδίων. Ένα ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο pop σχέδιο εντοπίσαμε εδώ (4,95€): 

Γυαλιά ηλίου
Σταθερή αξία που μπορεί να ανεβάσει τις «μετοχές» του ανδρικού στιλ χειμώνα-καλοκαίρι, ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας είναι απαραίτητο. Ψάχνοντας ανάμεσα σε δημιουργίες ελληνικών εταιριών, που ολοένα ανέρχονται στην αγορά, εντοπίσαμε αυτό το όμορφο –κλασικό όσο και μοδάτο- χειροποίητο μοντέλο (85€) στα καταστήματα Opti-Experts
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v