Παλτό: Έξυπνες αγορές για ζεστούς χειμώνες

Οκτώ οικονομικές προτάσεις για γυναικεία και ανδρικά παλτό και ημίπαλτα που θα σας κρατήσουν ζεστούς για πολλούς χειμώνες.
Παλτό: Έξυπνες αγορές για ζεστούς χειμώνες
Ένα προσεκτικά επιλεγμένο παλτό μπορεί να μας ζεστάνει για πολλούς συναπτούς χειμώνες: Οι μόδες τους δεν μεταβάλλονται ιδιαίτερα συχνά, και τα χρώματα του χειμώνα δεν έχουν αυτό που θα λέγαμε «ευρεία γκάμα» -με μερικές εξαιρέσεις, πάντα, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ιδού οκτώ οικονομικές προτάσεις σε γυναικεία και ανδρικά παλτό που θα σας κρατήσουν ζεστούς για πολλούς χειμώνες.

Τα γυναικεία... 

Κίτρινο παλτό Zara
Τιμή: 79,95€ 

Έντονο χρώμα που θα σπάει τη μονοτονία της γενικά μουντής χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας και υπερμεγέθεις τσέπες που προσθέτουν έξτρα πόντους στο ήδη ιδιαίτερο στιλ του. Το συγκεκριμένο παλτό κερδίζει σίγουρα τα βλέμματα, ενώ η φόδρα του από 100% βισκόζη υπόσχεται να σας ζεσταίνει ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Η σύνθεση στο εξωτερικό του παλτό είναι από 46% πολυεστέρα, 32% ακρυλικό και 22% μοχέρ. 

Μακρύ μιλιτέρ παλτό Mango
Τιμή: 54,99€ (από 109,99€) 

Το μιλιτέρ στιλ που είδαμε πολύ στις φετινές χειμωνιάτικες πασαρέλες «τιμά» το συγκεκριμένο παλτό, που διατίθεται σε δύο χρώματα, καφέ ανοιχτό και μπλε σκούρο. Αγαπημένες λεπτομέρειες, τα φερμουάρ πάνω από τις τσέπες και τα κουμπάκια στα μανίκια. Η σύνθεσή του είναι από 100% βαμβάκι, πράγμα που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το ταλαιπωρημένο από τον χειμώνα δέρμα σας. 

Μπεζ παλτό H&M
Τιμή: 59,95€ 

Σε γραμμή «άλφα» που κολακεύει κάθε σιλουέτα, με ζώνη στη μέση η οποία καταλήγει σε χαριτωμένο φιογκάκι, αυτό το ανοιχτόχρωμο παλτό θα σας συνοδεύει ως και τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Η σύνθεσή του είναι από 93% πολυεστέρα και 7% ελαστάνη. 

Μάλλινο παλτό Bershka
Τιμή: 45,99€ 

Άλλη μία τάση που επικράτησε στις φετινές πασαρέλες, τα υπερμεγέθη παλτό, εκπροσωπείται εδώ, σε ένα ενδιαφέρον οπτικά (και… ζεστό πρακτικά) αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο παλτό διατίθεται σε τρία χρώματα, γκρι σκούρο, μαύρο και ζαχαρί. Η σύνθεση στο εξωτερικό του είναι από 55% μαλλί και 35% πολυεστέρα, ενώ στο εσωτερικό είναι από 88% πολυεστέρα, 5% βαμβάκι και 7% βισκόζη.

Και τα ανδρικά… 

Καρό ημίπαλτο H.E. by Mango
Τιμή: 64,99€ (από 129,99€) 

Σκούρο χακί και καφέ, αυτό το ιδιαίτερο ημίπαλτο θα ξεχωρίζει από τα μαύρα παλτό που απαρτίζουν την… χειμερινή κολεξιόν στη ντουλάπα σας. Μεγάλος γιακάς, διπλή σειρά κουμπιών και τέσσερις τσέπες είναι οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Η σύνθεσή του είναι από 46% μαλλί και 48% πολυεστέρα ενώ το εσωτερικό του είναι 100% βαμβακερό. 

Μάλλινο παλτό S. Oliver
Τιμή: 79,99€ (από 199,99€) 

Σχεδιασμένο από τον ανερχόμενο fashion designer Rayan Odyll, αυτό το παλτό με τον υπερμεγέθη γιακά –ο οποίος μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους, κουμπωμένος και ανοιχτός– είναι ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η σύνθεσή του είναι από 50% μαλλί, 25% βισκόζη και 25% πολυεστέρα.

Ημίπαλτο H&M
Τιμή: 59,95€ 

Κοντό ημίπαλτο με κουκούλα και κουμπιά τύπου Montgomery, τα οποία προσθέτουν αυτομάτως έξτρα στιλ σε κάθε πανωφόρι. Διατίθεται σε δύο χρώματα, χακί και σκούρο μπλε, ενώ η σύνθεσή του είναι από 100% βαμβάκι. 

Ημίπαλτο με ψηλό γιακά Bershka
Τιμή: 69,99€ 

Ημίπαλτο σε ίσια γραμμή, με ψηλό γιακά και κουκούλα, σε σκούρο μπλε χρώμα, για να ταιριάζει με όλες τις casual εμφανίσεις σας. Η σύνθεση στο εξωτερικό του είναι από 82% πολυεστέρα και 18% πολυαμίδιο, ενώ στο εσωτερικό 85% βαμβάκι και 15% πολυεστέρα. Πλένεται και στο πλυντήριο –χαράς ευαγγέλια για όσους βαριούνται το πήγαινε-έλα στο καθαριστήριο.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v