Μοναδικό γούνινο παλτό από… ανδρική τρίχα στήθους

Την δημιουργία πρωτότυπου παλτού… από ανδρική τρίχα στήθους ανέθεσε σε σχεδιαστές, εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων για να προωθήσει σοκολατούχο ποτό.
Μοναδικό γούνινο παλτό από… ανδρική τρίχα στήθους
Βρετανοί σχεδιαστές μόδας στο Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο και - για αρκετούς- ίσως ελαφρώς αντιαισθητικό παλτό, φτιαγμένο μόνο από ανδρικές τρίχες από το στήθος.

Το παλτό, δημιουργήθηκε για την διαφημιστική καμπάνια της Arla, εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων, με στόχο να προωθήσει νέο σοκολατούχο ρόφημα για άνδρες 30-40 χρονών. Η εταιρία φαίνεται να προσπαθεί να συνδυάσει την κατανάλωση του νέου της ποτού με την αίσθηση ανδρισμού.

Το limited edition αυτό παλτό, χρειάστηκε περίπου ένα εκατομμύριο τρίχες στήθους αντρών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν από βρετανούς και πήρε περίπου 200 ώρες για να τελειοποιηθεί. Το ένδυμα αυτό θα κυκλοφορήσει σε καφέ και πυρόξανθο χρώμα, ενώ η τιμή του θα είναι κοντά στα 3.000 ευρώ.

Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που ανθρώπινο τρίχωμα «χρησιμεύει» στην Μόδα. Προ ημερών ήρθε στην δημοσιότητα το καλσόν με τρίχες που κυκλοφορεί στην Κίνα και που σκοπό έχει να καταρρίψει το ανδρικό ενδιαφέρον για όσες κινέζες προκρίνουν την αρετή έναντι της απόλαυσης.


Πηγή: huffingtonpost.co.uk

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v