ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΜΟΔΑ

Μοναδικό γούνινο παλτό από… ανδρική τρίχα στήθους

Την δημιουργία πρωτότυπου παλτού… από ανδρική τρίχα στήθους ανέθεσε σε σχεδιαστές, εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων για να προωθήσει σοκολατούχο ποτό.

Μοναδικό γούνινο παλτό από… ανδρική τρίχα στήθους

Βρετανοί σχεδιαστές μόδας στο Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο και - για αρκετούς- ίσως ελαφρώς αντιαισθητικό παλτό, φτιαγμένο μόνο από ανδρικές τρίχες από το στήθος.

Το παλτό, δημιουργήθηκε για την διαφημιστική καμπάνια της Arla, εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων, με στόχο να προωθήσει νέο σοκολατούχο ρόφημα για άνδρες 30-40 χρονών. Η εταιρία φαίνεται να προσπαθεί να συνδυάσει την κατανάλωση του νέου της ποτού με την αίσθηση ανδρισμού.

Το limited edition αυτό παλτό, χρειάστηκε περίπου ένα εκατομμύριο τρίχες στήθους αντρών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν από βρετανούς και πήρε περίπου 200 ώρες για να τελειοποιηθεί. Το ένδυμα αυτό θα κυκλοφορήσει σε καφέ και πυρόξανθο χρώμα, ενώ η τιμή του θα είναι κοντά στα 3.000 ευρώ.

Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που ανθρώπινο τρίχωμα «χρησιμεύει» στην Μόδα. Προ ημερών ήρθε στην δημοσιότητα το καλσόν με τρίχες που κυκλοφορεί στην Κίνα και που σκοπό έχει να καταρρίψει το ανδρικό ενδιαφέρον για όσες κινέζες προκρίνουν την αρετή έναντι της απόλαυσης.


Πηγή: huffingtonpost.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v