Απόκτησε τώρα τα δικά σου μοναδικά All Star!

Στο νέο Converse Pop Up Store της Γλυφάδας, αγοράζουμε τα αγαπημένα μας "σταράκια" και με την βοήθεια του art specialist της Converse ζωγραφίζουμε πάνω τους ό,τι προτιμάμε χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Απόκτησε τώρα τα δικά σου μοναδικά All Star!
Η Converse "γιορτάζει το χρώμα" και παρουσιάζει τα αγαπημένα All Star σε ποικιλία νέων και λαμπερών χρωμάτων, εμπνευσμένα από την παλέτα της καλοκαιρινής εποχής. Οι νέες αποχρώσεις φέρνουν στο μυαλό εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις από το καλοκαίρι που έρχεται και παρουσιάζονται στο Converse Pop Up Store που δημιουργήθηκε στη Γλυφάδα για τους All Star fans.

Oι καλλιτέχνες της Converse θα βρίσκονται εκεί για ακόμη λίγες μέρες, στο ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα για τη συλλογή Colors, για να δημιουργήσουν για κάθε φίλο της Converse το προσωπικό του All Star! Αγοράστε το αγαπημένο σας σταράκι και μετά σε συνεργασία με τον art specialist της Converse, επιλέξτε ένα από τα υπάρχοντα σχέδια ή δημιουργείστε το δικό σας. Θα ζωγραφίσει πάνω του το όνομά σας ή κάποιο άλλο εντυπωσιακό και πρωτότυπο σχέδιο που εσείς θα διαλέξετε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο δημιουργικό ραντεβού με την Converse σε κάποιο από τα πολλά σημεία πώλησης του αγαπημένου σας brand!

Converse Pop Up Store: Λ.Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα: 210 9602992
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v