Παπούτσια – Καλοκαίρι ’11: Δέκα στιλάτες προτάσεις

Ό,τι πιο trendy, ό,τι πιο κομψό και ό,τι πιο άνετο διαλέξαμε για τα πρωινά και τα βραδινά μας βήματα στην πόλη. Δείτε ποια παπούτσια θα φορεθούν από άνδρες και γυναίκες φέτος το καλοκαίρι, πώς θα τα ταιριάξετε και πόσο θα σας κοστίσουν (όχι πολλά –μην ανησυχείτε!).
Παπούτσια – Καλοκαίρι ’11: Δέκα στιλάτες προτάσεις
της Έλενας Μπούλια

Φέτος το καλοκαίρι οδηγούμαστε από το χρώμα και την άνεση και επιλέγουμε τα πιο στιλάτα υποδήματα για τα πρωινά μας στην πόλη ή τις διακοπές, αλλά και κομψές προτάσεις για τα βραδινά μας σύνολα. Δείτε τα πιο “in” υποδήματα για άνδρες και γυναίκες και αποκτήστε τα χωρίς να ξοδέψετε γι’αυτά μια περιουσία.

Πρωί
Φλατ πέδιλα Sam Edelman από τα Nak
Ό,τι πιο άνετο και βολικό για τα πρωινά στην πόλη και το γραφείο. Διατίθεται σε πολλά χρώματα (τιγρέ, κοραλλί με καφέ δέρμα, πορτοκαλί με χρυσαφί λουστρίνι, σουέντ κ.α.) και έτσι αυτόματα σε κάνει να θες περισσότερα από ένα.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Nak στο site της εταιρίας.
Τιμή: 55 ευρώ (με την έκπτωση).

Πλατφόρμες Shoe Bizz από τη Gianna Kazakou
Χαριτωμένες πλατφόρμες από δέρμα με δερμάτινη φόδρα και ύψος τακουνιού 9cm. Ιδανικές για τις πιο κομψές εμφανίσεις σας στην δουλειά. Διατίθενται σε ταμπά αλλά και σκούρο καφέ.
Θα τις βρείτε στο online κατάστημα Gianna Kazakou.gr.
Τιμή: 40 ευρώ.

University Red Rope Sole από τα Toms
Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μία τάση στα παπούτσια φέτος το καλοκαίρι, αυτή θα άκουγε στο όνομα Toms. Πρόκειται για τις γνωστές σε όλους εσπαντρίγιες, οι οποίες πρωτοεμφανίστηκαν στην Καταλονία τον 14ο αιώνα, έγιναν μόδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και σήμερα έχουν επιστρέψει για να κλέψουν την παράσταση με τα υπέροχα σχέδιά τους. Τα Toms «έπιασαν το νόημα» και λάνσαραν αμέτρητα σχέδια και χρώματα για άνδρες και γυναίκες.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα που θα δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 38,50 ευρώ.

Ανδρικά
Brown Stripe Rope Sole από τα Toms
Φυσικά, τα Toms έχουν αγαπηθεί και από τους άνδρες που τολμούν πιο… εναλλακτικές εμφανίσεις. Αν τα βρίσκετε αρκετά «χύμα» για το γραφείο, προτιμήστε τα στις διακοπές ή στις πρωινές βόλτες στην πόλη, συνδυασμένα με λινά παντελόνια. Διατίθενται φυσικά και σε άλλα χρώματα.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα που θα δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 38,50 ευρώ.

Steve Madden Boat Shoes από τα Nak
Από τα πιο «in» ανδρικά παπούτσια φέτος το καλοκαίρι, καθώς μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, με casual ντύσιμο αλλά και με ελαφρύ, καλοκαιρινό κοστούμι, καθώς η λαστιχένια σόλα τους τα κάνει super αναπαυτικά. Πέρα από γκρι, θα τα βρείτε ακόμα σε μπλε και στο χρώμα της άμμου.
Αγοράστε τα online από το e-shop των Nak ή από τα καταστήματα Nak.
Τιμή: 79 ευρώ (με την έκπτωση)

Βράδυ
Markie από τα 
Nine West
Είναι ακριβώς το πέδιλο που ψάχνεις Παρασκευή βράδυ που ετοιμάζεσαι να βγεις για ποτό, μετά από μία πολύ κουραστική εβδομάδα στην δουλειά: Φλατ αλλά αρκετά κομψό για να συνοδεύσει ένα βραδινό φόρεμα. Διατίθεται και σε μαύρο.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Nine West (Αιόλου 79 και Λυκούργου 2, Αθήνα. Ερμού και Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα. Πατησίων 137 Αθήνα, αλλά και στο Κολωνάκι (Πλατεία Φιλικής Εταιρίας και Τσακάλωφ 1), στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 18) στο Mall και στο Golden Hall.)
Τιμή: 65 ευρώ (προ εκπτώσεων).

Zsofia από τα Ted Baker
Τα λατρεύουμε γιατί ταιριάζουν με κάθε βραδινό μας look φέτος το καλοκαίρι και είναι πολύ χαριτωμένα χάρη στο neutral pink χρώμα τους. Το ύψος του τακουνιού είναι 12 πόντους και το highlight τους είναι ο λαμπερός, χρυσαφί πάτος. Διατίθενται και σε μαύρο, με λεπτομέρεια από λουστρίνι στο μπροστά μέρος.
Θα τα βρείτε στις μπουτίκ του Ted Baker, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 136 ευρώ (πριν την έκπτωση).

Δερμάτινα πέδιλα Guess
Κομψά, μοντέρνα και άνετα στο περπάτημα χάρη στο χοντρό τακούνι τους, ύψους 11 εκατοστών. Τα πολλά λουράκια κρατούν το παπούτσι καλά δεμένο στο πόδι, ένα σταθερότητα δίνει και το λάστιχο στη σόλα. Ταιριάζουν ιδανικά με τις ολόσωμες καλοκαιρινές σας φόρμες, αλλά και με μακριά φορέματα.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Guess (Golden Hall, Ιωάννη Μεταξά 7, Γλυφάδα και Σκουφά 14, Κολωνάκι), ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 94,50 ευρώ.

Ανδρικά
Slim Derby Lace Up από τα Ted Baker
Το ταμπά είναι πολύ «in» φέτος το καλοκαίρι, και συνδυασμένο με σκούρο μπλε κοστούμι δείχνει τέλειο. Αν αναζητάτε ένα «καλό» παπούτσι για τους καλοκαιρινούς γάμους στους οποίους είστε καλεσμένοι, μόλις το βρήκατε. Διατίθεται ακόμα σε μαύρο και σκούρο καφέ.
Θα τα βρείτε στις μπουτίκ του Ted Baker, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 113,50 ευρώ (πριν την έκπτωση).

Dino Bigioni από την Gianna Kazakou
Πολύ κομψά και εκκεντρικά, με nubuk τρυπητό δέρμα σε καφέ χρώμα. Η χρυσαφί λεπτομέρεια απαιτεί καφέ ζώνη με ασορτί αγκράφα. Ταιριάξτε τα με μαύρο βαμβακερό παντελόνι, λευκό πουκάμισο με ρίγες και φυσικά χωρίς κάλτσες.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Gianna Kazakou (Ερμού 12, Πατησίων 129, Βασ. Γεωργίου Α' 20A, Πειραιάς, Αγγ. Μεταξά 20, Γλυφάδα), ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 135 ευρώ (με την έκπτωση).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v