Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;

Party-dresses έως 100 ευρώ, γόβες που θα κλέψουν την παράσταση, αξεσουάρ που θα σας κάνουν να λάμψετε και glamorous λεπτομέρειες για κυρίους με στιλ και φαντασία: Brand και budget αγορές για να ξεχωρίσετε στο ρεβεγιόν.
Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;
της Έλενας Μπούλια

Είτε προγραμματίζετε casual ρεβεγιόν με φίλους στο σπίτι είτε grande έξοδο σε κάποιον από τους πολυτελείς χώρους της πόλης, το look σας την βραδιά του ρεβεγιόν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα –όχι μόνο για να μπείτε σε party-mood έχοντας μόλις επιστρέψει από το γραφείο, αλλά και για να σας βρει ο νέος χρόνος στα καλύτερά σας.

Αν δεν έχετε ακόμα προλάβει να επισκεφθείτε τα μαγαζιά για να επιλέξετε το outfit του φετινού ρεβεγιόν, το κάναμε εμείς για εσάς: Ξεχωρίσαμε τα πιο όμορφα φορέματα της ελληνικής και ξένης αγοράς με λιγότερα από 100 ευρώ, τα οποία όμως πρέπει να παραγγείλετε εγκαίρως για να σας έχουν σταλεί μέχρι τις γιορτές. Επιλέξαμε λαμπερά αξεσουάρ που θα συνδυάσετε με το σύνολό σας, καθώς και τις γόβες που θα σας φτάσουν… πολύ ψηλά. Τέλος, για τους κυρίους, διακρίναμε τρία ιδιαίτερα αξεσουάρ που θα προσθέσουν στιλάτες πινελιές στα βαρετά σκουρόχρωμα κοστούμια.

Sexy-chic φορέματα έως 100 ευρώ

Γιατί όταν πρόκειται για ρεβεγιόν, μόνο ένα εντυπωσιακό φόρεμα μπορεί να «σταθεί» επάξια στο πνεύμα της βραδιάς. Αν δεν θέλετε να φορέσετε κάτι απλά οικονομικό, το οποίο πιθανώς έχει ήδη βάλει στο μάτι ο μισός γυναικείος πληθυσμός, ακολουθήστε τις προτάσεις μας…
Από αριστερά: Μίνι ντραπέ φόρεμα All Saints από 60% βαμβάκι και 40% πολυεστέρα, σε αρχαιοελληνικό σχέδιο με έναν ώμο –διατίθεται σε μαύρο και σε γκρι (τιμή: 77 ευρώ -αγορά μόνο online από εδώ.). Φόρεμα Monsoon από 100% πολυεστέρα με διαφάνειες και όμορφο κόψιμο στο ντεκολτέ και την πλάτη, σε γκρι χρώμα (τιμή: 83 ευρώ –αγορά: Από το κατάστημα Monsoon στο The Mall). Φόρεμα Ted Baker από 100% μετάξι, με κεντημένους ώμους και ελαστική μέση (τιμή: 107 ευρώ –αγορά είτε online από εδώ, είτε από την μπουτίκ Ted Baker στο Golden Hall). Μίνι φόρεμα Topshop από 58% nylon και 42% βαμβάκι, καλυμμένο όλο με κρεμ δαντέλα και με μανίκια-καμπάνες (τιμή: 57 ευρώ –αγορά μόνο online από εδώ.). Αέρινο φόρεμα Topshop από πολυεστέρα και ελαστάνη, σε αρχαιοελληνική γραμμή, με στενή κορδέλα στη μέση, σε χρώμα μπλε μαρέν. (τιμή: 55 ευρώ –αγορά μόνο online από εδώ).

Οι γόβες που θα σας οδηγήσουν ψηλά

Το ότι θα έχετε, έτσι κι αλλιώς, φροντίσει να έχετε μαζί ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια για το δεύτερο μισό της βραδιάς του ρεβεγιόν, είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι και το ότι το πρώτο μισό θα σας βρει να ατενίζετε τον κόσμο από τις ψηλές σας γόβες. Μην διστάσετε, λοιπόν, να επιλέξετε τις πιο ακραίες…
Από αριστερά: Γόβες-μποτάκι Gasselte σε στιλ peeptoe από συνθετικό δέρμα, σε μαύρο και ασημί (τιμή: 69 ευρώ –αγορά από τα καταστήματα Gianna Kazakou). Δερμάτινες γόβες Missoni με τακούνι 12,5 εκ., σε σκούρο καφέ χρώμα (τιμή: 197 ευρώ –αγορά: μόνο online από εδώ). Χρυσαφί λουστρινένιες γόβες Nine West, από την σειρά Boutique 9, με πλατφόρμα για πιο αναπαυτικό περπάτημα και φιόγκο με στρας (τιμή: 120 ευρώ –αγορά από τις μπουτίκ Nine West: Αιόλου 79 και Λυκούργου 2, Αθήνα. Ερμού και Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα. Πατησίων 137 Αθήνα, αλλά και στο Κολωνάκι (Πλατεία Φιλικής Εταιρίας και Τσακάλωφ 1), στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 18) στο Mall και στο Golden Hall.) Μαύρες λουστρινένιες γόβες Miss Sixty με τακούνι 10 εκ. (τιμή: 105 ευρώ –αγορά: Δείτε τις διευθύνσεις των μπουτίκ Miss Sixty εδώ.)

Αξεσουάρ λαμπρό σε οδηγεί

Απαραίτητο στοιχείο της εμφάνισής σας, ειδικά αν το σύνολο που θα φορέσετε πρόκειται να είναι λιτό και μονόχρωμο. Το χρυσό είναι άμεσα συνυφασμένο με το εορταστικό περιβάλλον, όμως αν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε τις εντυπώσεις προτιμήστε ένα κόσμημα στα μαλλιά σας –όπως η στέκα του οίκου Louis Mariette.
Από αριστερά: Kολιέ-κολάρο Accessorize με λαμπερές και μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσή απόχρωση (τιμή: 25 ευρώ –αγορά: Δείτε τα καταστήματα Accessorize εδώ). Μακριά σκουλαρίκια Juicy Couture σε χρυσαφένια απόχρωση με λουλουδάκια (τιμή: 41 ευρώ -αγορά: Δείτε τις διευθύνσεις των μπουτίκ Juicy Couture εδώ.). Ασημί στέκα διακοσμημένη με ημιπολύτιμους λίθους σε σχήμα λουλουδιού, του οίκου Louis Mariette (τιμή: 234,70 ευρώ –αγορά: Μόνο online από εδώ). Λαμπερό σετ κολιέ και σκουλαρίκια Swarovski από την εορταστική σειρά Merry (τιμή: 201 ευρώ – αγορά: είτε online από εδώ, είτε από τις boutique Swarovski, δείτε διευθύνσεις).

Για άνδρες με στυλ

Μπορεί ένα σκουρόχρωμο, μάλλινο κοστούμι να λύνει πάντα τα χέρια των απροβλημάτιστων, ως προς το look του ρεβεγιόν, κυρίων, είναι όμως τόσο μα τόσο βαρετό. Εκτός, αν συνδυαστεί με πρωτότυπα αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι εκκεντρικά -στα πλαίσια της βραδιάς πάντα- παπούτσια.
Από αριστερά: Μανικετόκουμπα Ted Baker, επισμαλτωμένα σε μωβ απόχρωση (τιμή: 47 ευρώ – αγορά: είτε online από εδώ - είτε από την μπουτίκ Ted Baker στο Golden Hall). Δερμάτινα σουέντ ανδρικά μποτάκια Camper Together, με μεταλλική αγκράφα στο κούμπωμα, σε μαύρο ή καφέ χρώμα (τιμή: 80 ευρώ για αγορά από το Yoox, εναλλακτικά αναζητήστε τα στα καταστήματα Camper. Ζακάρ γραβάτα με διαγώνιες ραβδώσεις D&G (τιμή: 114 ευρώ – αγορά είτε online από εδώ, είτε από την μπουτίκ Dolce & Gabbana (Σταδίου 4, Αθήνα, τηλ. 210 3356443).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v