Madonna και Λούρδη στην πρώτη τους κοινή κολεξιόν

Την πρώτη τους συλλογή νεανικών ρούχων και αξεσουάρ πρόκειται να παρουσιάσει η Madonna με την κόρη της, προς τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου. Η συλλογή θα ονομάζεται «Material Girl» και αρχικά θα κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική.
Madonna και Λούρδη στην πρώτη τους κοινή κολεξιόν
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίζεται η ζωή της 13χρονης κόρης της Madonna, Λούρδης, αν όχι ως ενός «Material Girl»; Το ίδιο όνομα διάλεξαν, μαμά και κόρη, για την πρώτη τους κοινή συλλογή εφηβικών ρούχων και αξεσουάρ, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Ιούλιο.

Η συλλογή «Material Girl» θα είναι διαθέσιμη στο εμπορικό κατάστημα Macys και στο www.macys.com περί τα τέλη Ιουλίου και εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της Madonna.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, πενήντα ενός έτους σήμερα, είπε ότι πραγματικά απόλαυσε το γεγονός ότι σχεδίασε μία κολεξιόν για την σουηδική αλυσίδα μόδας H&M πριν τρία χρόνια, αλλά ήταν η κόρη της Λούρδη, με το ψευδώνυμο Λόλα, που ήθελε να προχωρήσουν σε μία νέα, δική τους σειρά ρούχων. «Εγώ έχω αναλάβει το επιχειρησιακό κομμάτι, αλλά η Λούρδη είναι που κάνει όλη την δουλειά. Εγώ απλά κάθομαι σε μία γωνία με τον BlackBerry στα χέρια μου!», είπε η Madonna σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Us Weekly.

Η Madonna πρόσθεσε ότι το στιλ της κόρης της «εμπνεύστηκε από τα παιδιά με τα οποία έρχεται σε επαφή στα μαθήματα hip-hop και μπαλέτου, τα οποία παρακολουθεί, ενώ έχει και ευρωπαϊκές επιρροές, καθώς και επιρροές από τα συγκροτήματα που ακούει.»

Αναφέρθηκε στον ρόλο που μπορεί να έπαιξε το κοινό τους DNA, τόνισε όμως πως ποτέ δεν της λέει πώς να ντυθεί. «Επίσης, έρχεται μαζί μου στις φωτογραφήσεις μου και στα video που γυρνάω, συνδυάζει μεταξύ τους ρούχα και λέει πάντα την γνώμη της σε πολλούς φίλους μου-σχεδιαστές μόδας. Είτε είναι ο Marc Jacobs είτε η Stella McCartney, πάντα της ζητούν την γνώμη της.»

Καθώς το online κατάστημα των Macys δεν εκτελεί αποστολές αλλού, πέραν της Αμερικής, είναι μάλλον απίθανο να βρούμε σύντομα την συλλογή «Material Girl» στα ελληνικά καταστήματα. Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Ιουλίου, για να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες μιας σειράς που θα συζητηθεί.

Ε.Μ.
Πηγή: Reuters.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v