9+1 must-have αξεσουάρ παραλίας

Μαγιό πήραμε, αντηλιακό πήραμε… τι μας μένει; Μα φυσικά τα καλύτερα καλοκαιρινά αξεσουάρ, για να εμφανιστούμε στην παραλία ως άλλες star του Hollywood. Ποια είναι αυτά, πού θα τα βρούμε και πόσο;
9+1 must-have αξεσουάρ παραλίας
της Έλενας Μπούλια

Στην παραλία με στυλ! Κάπως έτσι θα μπορούσε να ονομάζεται η εντυπωσιακή εμφάνισή μας στην παραλία φέτος το καλοκαίρι, αφού πέρα από το φοβερό μας μαγιό, το οποίο αποκτήσαμε πριν λίγο καιρό (Δείτε στα Σχετικά Άρθρα), θα έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε μεταξύ τους τα ωραιότερα αξεσουάρ της αγοράς και να μοιάζουμε έτσι με απαστράπτουσες stars!

Ανατρέξαμε, όπως πάντα, μόνο στα καλύτερα καταστήματα με αξεσουάρ, επιλέξαμε 9+1 μοναδικά προϊόντα και μάλιστα σε αρκετά καλές τιμές (ήδη οι προσφορές έχουν ξεκινήσει στα περισσότερα καταστήματα) και είμαστε έτοιμες για φωτογράφηση! …Εεε, για μπάνιο, θέλαμε να πούμε!

Μεγάλη τσάντα Wonderfly από την Folli Follie
Υφασμάτινη, ευρύχωρη, με αμέτρητα τσεπάκια και σε σχήμα… πεταλούδας! Ό,τι καλύτερο για να χωρέσουμε μέσα της όλα τα μεγάλα και μικρά της παραλίας και φυσικά την πιο ανεβασμένη διάθεση για αξέχαστες διακοπές.
Πού; Θα την βρούμε στα καταστήματα Folli Follie (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ).
Πόσο; 180 ευρώ.


Lima Square Σιφόν Καφτάνι από τα Accessorize
Σε τιρκουάζ βάση με λεπτομέρειες από φούξια και χρυσό και από 100% πολυεστέρα. Ιδανικό για τις πρωινές εμφανίσεις μας στην παραλία αλλά και για το απόγευμα, όταν πέφτει ο ήλιος.
Πού; Στα περισσότερα Accessorize της χώρας (θα δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.)
Πόσο; Περίπου 40 ευρώ.


Μεταλλικές σαγιονάρες με ψάθινο πάτο από τα Accessorize
Δε μπορέσαμε να αντισταθούμε στον συνδυασμό του παραπάνω καφτανιού με τις σαγιονάρες με τον ψάθινο πάτο. Ξεχωρίζουν για τις λαμπερές μεταλλικές τους λεπτομέρειες και φυσικά για τις -ασορτί με το καφτάνι- τιρκουάζ χάντρες και μπορούν να συνοδεύσουν τα βήματά μας καθ’όλη την διάρκεια της μέρας, στην παραλία ή στο beach bar συνδυασμένες με το σκισμένο τζιν σορτσάκι μας.
Πού; Στα περισσότερα Accessorize της χώρας (θα δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.)
Πόσο; Περίπου 15 ευρώ.

Ψάθινο καπέλο Melenna από τα Ted Baker
Στυλ αλά Σοφία Λόρεν και προστασία από τον ήλιο. Με το εντυπωσιακό αυτό καπέλο Ted Baker δεν χρειάζεστε ομπρέλα, αφού το τεράστιο γείσο του είναι αρκετό για εσάς και την παρέα σας. Σούπερ εντυπωσιακό, από 100% ψάθα και σε γαλάζιο χρώμα για να ταιριάξει και αυτό με τα παραπάνω αξεσουάρ.
Πού; Στο on-line κατάστημα του Ted Baker και πιθανόν στην μπουτίκ του Ted Baker στο Golden Hall.
Πόσο; Περίπου 25 ευρώ (on-line, χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).

Μαντήλια για το κεφάλι από τo Accessories Shop
Πλεχτά μαντήλια για το κεφάλι με κρόσια, για το απόλυτο καλοκαιρινό look. Επιλέξτε το χρώμα που προτιμάτε, δέστε το σαν κορδέλα γύρω από κεφάλι σας και δεν έχετε λόγο πια να ενοχλείστε από τα νησιώτικα μελτέμια.
Πού; Στο on-line κατάστημα του Accessories Shop ή στο κατάστημα Prestige (Γρ. Λαμπράκη 1, Αργυρούπολη, τηλ. 210 9929733).
Πόσο; 7 ευρώ το ένα.


Γυαλιά ηλίου BSB
Με μία τεράστια συλλογή γυαλιών ηλίου η BSB φέτος το καλοκαίρι κλέβει την παράσταση. Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε να καταστρέψετε στην παραλία τα «καλά» σας γυαλιά ηλίου, τα οποία σας κόστισαν μία περιουσία, και αν προτιμάτε ένα πιο παιχνιδιάρικο ζευγάρι σε έντονα χρώματα και εκκεντρικά σχέδια, στα καταστήματα BSB θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Πού; Σε όλα τα καταστήματα BSB στην Ελλάδα (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ) και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.
Πόσο; Από 70 έως 100 ευρώ.

Πετσέτα Benetton
Οι φετινές πετσέτες παραλίας από την Benetton είναι απλά φανταστικές! Διαλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία με χρώματα και σχέδια αυτήν που ταιριάζει καλύτερα με το μαγιό σας και αφεθείτε στην απίστευτη βελουτέ απαλότητά της. Η συγκεκριμένη έχει διαστάσεις 180x180cm και είναι διαθέσιμη σε τρία ακόμα χρώματα.
Πού; Στα καταστήματα Benetton σε όλη την Ελλάδα (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ).
Πόσο; Περίπου 25 ευρώ.


Κολιέ Tous
Στην καλοκαιρινή συλλογή Eivissa της Tous βρήκαμε αυτό το υπέροχο κολιέ, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αξεσουάρ μόνο για την παραλία αλλά για ολόκληρο το καλοκαίρι. Είναι όλο ασημένιο και διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους και δε μπορεί παρά να αποτελέσει το μαγικό σας γούρι που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.
Πού; Στα περισσότερα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ).
Πόσο; 56 ευρώ (δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε από κάποιο κατάστημα και να σας το στείλουν.)

Βραχιόλια Achilleas Accessories
Για απόλυτη λάμψη και στα χέρια, επιλέξαμε μερικά μεταλλικά βραχιολάκια, τα οποία διατίθενται σε σετ των 12 και σε διάφορα χρώματα για να ταιριάξουν καλύτερα με το σύνολο της εμφάνισής σας.
Πού; Στα περισσότερα καταστήματα Achilleas Accessories σε όλη την Αθήνα (δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ).
Πόσο; 7,90 ευρώ.


Και φυσικά….

Ρακέτες για την παραλία από το Ouaou.gr
Γιατί πόσο πια να αφεθείτε στα όλο θαυμασμό βλέμματα για την υπέροχη εμφάνισή σας; Κάποια στιγμή θα πετάξετε το υπέροχο καφτάνι από πάνω σας, θα βγάλετε τις φοβερές σας σαγιονάρες και θα επιδοθείτε στην αιώνια μάχη της παραλίας με την κολλητή σας. Το όπλο σας; Οι καλύτερες ρακέτες της αγοράς από το Ouaou.gr. Διατίθενται σε δύο μοντέλα, των 400gr και 500gr, και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους απόδοση, αφού με το κενό αέρος στην επιφάνεια της ρακέτας απορροφούν τους κραδασμούς κάθε χτυπήματος και ενισχύουν την ταχύτητα της μπάλας.
Που; Στο on-line κατάστημα Ouaou.gr (συσκευασία μίας ρακέτας, χωρίς μπαλάκια).
Πόσο; 22,95 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v