Οι τσάντες των ονείρων μας

Τα παλαιότερα χρόνια, όταν η μόδα ήταν πολύ πιο περιορισμένη και οι οικονομικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, οι γυναίκες συνήθιζαν να έχουν συνολικά δύο τσάντες στην γκαρνταρόμπα τους: Μία για τον χειμώνα και μία για το καλοκαίρι.
Οι τσάντες των ονείρων μας
Τα παλαιότερα χρόνια, όταν η μόδα ήταν πολύ πιο περιορισμένη και οι οικονομικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, οι γυναίκες συνήθιζαν να έχουν συνολικά δύο τσάντες στην γκαρνταρόμπα τους: Μία για τον χειμώνα και μία για το καλοκαίρι. Τα χρόνια πέρασαν, η αγορά δεν έχει πια όρια και η μόδα έχει πλέον μεταφραστεί σε «τάσεις», ενώ η κάθε τάση μπορεί να έχει αμέτρητες εκφάνσεις που αποτυπώνονται σε αμέτρητες τσάντες ανά σεζόν.

Η βασική ιδέα, πάντως, παραμένει, αφού οι τσάντες συνεχίζουν να διαχωρίζονται σε καλοκαιρινές και χειμερινές. Υπάρχει, ωστόσο, μία ειδοποιός διαφορά: Τόσο η καλοκαιρινή, όσο και η χειμερινή μας τσάντα μπορεί να είναι μία, αλλά θα είναι διαφορετική κάθε χρόνο. Και έτσι μπορούμε να ζούμε απενοχοποιημένα έναν νέο έρωτα κάθε σεζόν. Επιλέξτε από τις δέκα εντυπωσιακότερες τσάντες της αγοράς τον δικό σας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v