Fashion Week Athens: Η μόδα γίνεται γιορτή

Η εβδομάδα μόδας στην Αθήνα πλησιάζει και φέτος θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε από κοντά ορισμένους από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές. Πλήθος από εκδηλώσεις θα διαδραματίζονται παράλληλα, συμπληρώνοντας το πιο fashion event της χρονιάς.
Fashion Week Athens: Η μόδα γίνεται γιορτή
Η «Τεχνόπολις», του Δήμου Αθηναίων και η Athens Fashion Productions (εταιρεία παραγωγής της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας) διοργανώνουν το Fashion Week Athens για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2009/2010, από 26 έως 29 Μαρτίου 2009, στο χώρο «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Οι Έλληνες σχεδιαστές, μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας που συμμετέχουν στο Fashion Week Athens είναι οι:

* Την Παρασκευή 27/3 oι: Makis Tselios, Kathy Heyndels
* To Σάββατο 28/3 oι: Filep Motwary-Maria Mastori, Konstantinos, Mi-Ro, Christoforos Kotentos, Vassilis Zoulias.
* Την Κυριακή 29/3 οι: Angelos Bratis, Dimitris Dassios, Parthenis, Yiorgos Eleftheriades.

Την Κυριακή επίσης θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε ένα ομαδικό show, με τον τίτλο “Νεw Comers”, 3 νέοι σχεδιαστές: Dimitris Zafiriou, Dimitris Petrou και οι De light (Eύη Ρέντζιου και Δάφνη Ηλιάκη), που βραβεύτηκαν στον Εθνικό Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, τον Μάρτιο 2008, στο πλαίσιο του προγράμματος Createurope.com, Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός «Νέων Σχεδιαστών» Μόδας.

Κατά τη διάρκεια του Fashion Week Athens στο χώρο της «Τεχνόπολις» θα παρουσιαστεί η έκθεση φωτογραφίας του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου με τίτλο «Under Exposed». Το θέμα της έκθεσης είναι μία συρραφή φωτογραφιών από την Κούβα και ειδικότερα στιγμές από την Εθνική Σχολή Μπαλέτου της Κούβας και από το club Κουβανέζικης Πυγμαχίας. Δύο θέματα τελείως διαφορετικά τα οποία ενώνει ο Πώρος μέσα από το φακό της μηχανής του με μαγικό τρόπο. Η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης έγινε τον Φεβρουάριο 2008, στην Νέα Υόρκη με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα λειτουργεί στον χώρο της Τεχνόπολις Night Boutique, όπου θα μπορεί το κοινό να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας, με τη συνεργασία του ΕΛΚΕΔΕ (Κέντρο Τεχνολογικού Σχεδιασμού).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v