Η 5η Athens Xclusive Designers Week φιλοξενεί την Vivienne Westwood

Όσα θα φορέσουμε και όσα θα θαυμάσουμε την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009, με αποκορύφωμα την συλλογή της Vivienne Westwood, θα τα δούμε πρώτοι στην AXDW που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη φορά στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής από τις 3 έως τις 6 Aπριλίου 2009.
Η 5η Athens Xclusive Designers Week φιλοξενεί την Vivienne Westwood
Η 5η Athens Xclusive Designers Week έχει την τιμή να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη βασίλισσα της International μόδας και μαμά του punk chic, την θρυλική
Vivienne Westwood με την σειρά Anglomania!

Τον Απρίλιο, από τις 3 έως και τις 6, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής η καθιερωμένη πλέον μεγάλη διοργάνωση υποδέχεται αξιόλογους Ξένους, Έλληνες και Κύπριους Σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν στην πασαρέλα της AXDW τις δημιουργίες τους για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 09/10.

Στην 5η AXDW θα συμμετέχει επίσης ο διάσημος οίκος υψηλής ραπτικής Emanuel Ungaro υπό την εποπτεία του head designer Εsteban Cortazar που μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της ανδρικής collection στην προηγούμενη διοργάνωση, έρχεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη γυναικεία collection Φθινόπωρο / Χειμώνας 09/10.

Ακολουθεί το αρχικό roster των σχεδιαστών που θα συμμετάσχουν, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

Katia Delatola - για 2η φορά στην Athens Xclusive Designers Week, η δημιουργική Κάτια παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα συλλογή της με βασικό trend τα δικά της prints.
Harris Mitsiopoulos - ανερχόμενος σχεδιαστής με ήδη φανατικές πελάτισσες, εστιάζει στην Haute Couture και μας υπόσχεται ένα πολύ ιδιαίτερο show. Παρουσιάζει για 1η φορά στην AXDW.
Notis Panayiotou - ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων, έχει μπει στον χώρο του ρούχου και θα μας παρουσιάσει δημιουργίες από δέρμα.
Elena Antoniades - η Ελληνοκύπρια σχεδιάστρια, με έδρα το Λονδίνο και πωλήσεις από το Dubai ως την Νέα Υόρκη, έρχεται για 2η φορά στην AXDW. Πρόσφατα φόρεμα της φόρεσε η pop star Duffy.
Vicky Koulianou by Christos B.- το γνωστό top model και ο σχεδιαστής της, ετοιμάζουν μια prive και limited συλλογή για την επόμενη AXDW.
Miltos - σχεδιαστής της Haute Couture με επιρροές από τον ΥSL, από τους πιο έμπειρους του χώρου.
Pantelis Mitsu - Κύπριος σχεδιαστής με διεθνή καριέρα και πωλήσεις παγκοσμίως.

Στην 5η AXDW, θα έχουμε επίσης την τιμή να φιλοξενήσουμε top σχεδιαστές και brands από το εξωτερικό:
Aventures des Toiles - το brand του Γάλλου Francois Gadrey, με βάση την άκρως δημιουργική ιδέα της εικαστικής μεταφοράς πινάκων ζωγραφικής σε ρούχα και αξεσουάρ!
Αdjei Anang - σχεδιαστής Haute Couture από την Γκάνα, με συμμετοχές σε διεθνή fashion weeks όπως το Singapore Fashion Week.

Τις επιδείξεις μόδας Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών θα πλαισιώνουν μία σειρά από παράλληλα events που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η 5η ΑXDW είναι υπό την αιγίδα των εξής φορέων: Πρεσβεία των Η.Π.Α, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ)

Χορηγοί Επικοινωνίας: η εφημερίδα KAΘΗΜΕΡΙΝΗ, τα περιοδικά ΚΑΠΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ, GK, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Best Radio, Εn Lefko και VFM 88,3, τα τηλεοπτικά κανάλια MAD, HIGH LIFE TV (Ιταλία), www.LifestyleTelevision.tv (Κύπρος), WORLD FASHION TV και τo portal Fashion Group.

Xoρηγός Φιλοξενίας: το Αthenaeum Intercontinental Athens.
Το Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Αthenaeum Intercontinental Athens.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v