Athens Xclusive Designers Week: Η ελληνική μόδα "ξαναχτυπά"

Η αφρόκρεμα της εγχώριας -και μη- μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2008 θα παρελάσει για δεύτερη φορά από τα catwalk της "Athens Xclusive Designers Week" στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου, και το in2life θα είναι εκεί για να στηρίξει τη σημαντική αυτή προσπάθεια.
Athens Xclusive Designers Week: Η ελληνική μόδα ξαναχτυπά
Μία ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε τις κορυφαίες δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2008 θα έχουμε στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2007, στο 2ο «Athens Xclusive Designers Week» (AXDW), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105).

Η σπουδαιότητα της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης έγκειται στη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας, συμβάλλοντας, έτσι, στην προβολή της ελληνικής μόδας διεθνώς. Οι συμμετέχοντες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες τους μέσα από ευφάνταστα catwalks, γεμάτα λάμψη και θέαμα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε, μεταξύ άλλων, και την άφιξη ενός πολυτάλαντου Ευρωπαίου σχεδιαστή, ο οποίος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την κολεξιόν του στη χώρα μας, αναστατώνοντας τους λάτρεις του... μη-συμβατικού!

Επιπλέον, μαμάδες ετοιμαστείτε: Το AXDW θα παρουσιάσει για πρώτη φορά catwalks παιδικής μόδας, ενημερώνοντας έτσι το κοινό του σχετικά με τις νέες στιλιστικές γραμμές που θα αποτελέσουν «must» για τις γκαρνταρόμπες των μικρών πρωταγωνιστών της ζωής μας την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2008.

Το AXDW έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα των διεθνών Fashion Weeks, με βασικό στόχο τη διεύρυνση ευκαιριών και την ανάπτυξη του κλάδου της εγχώριας μόδας. Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου AXDW, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, βασίστηκε στην τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει σημαντικά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μόδας, όπως οι Krizia και Roberta Di Camerino, ο διακεκριμένος ωρολογοποιός Frank Muller, αλλά και καταξιωμένοι Έλληνες δημιουργοί, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, η Μελίνα Πίσπα και πολλοί άλλοι. Αξιοσημείωτη προσπάθεια, όμως, αποτελεί η υποστήριξη και ανάδειξη νέων Ελλήνων σχεδιαστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους δίπλα στους επώνυμους σχεδιαστές του AXDW.

Εκτός της υποστήριξης νέων σχεδιαστών, το AXDW θεσμοθετεί ταυτόχρονα την προώθηση φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων. Τον περασμένο Μάιο, το AXDW στήριξε με επιτυχία τον όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω», ενώ φέτος, ο φακός της διοργάνωσης στρέφεται στα παιδιά που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια. Έτσι, το AXDW γίνεται αυτή τη φορά μια «γρoθιά» με την φιλανθρωπική αποστολή «Κάνε Μια Ευχή», δημιουργώντας ένα Φιλανθρωπικό Bazaar Μόδας, το οποίο θα λειτουργεί, παράλληλα με τα catwalks, στους χώρους του AXDW. Εκεί θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να αγοράσουμε -σε συμβολική τιμή- επώνυμες δημιουργίες από προηγούμενες κολεξιόν των συμμετεχόντων σχεδιαστών, συμβάλλοντας ενεργά στην εκπλήρωση παιδικών ευχών και χαρίζοντάς τους έτσι, απαράμιλλες στιγμές χαράς στην πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το AXDW τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας καθώς και πολλών άλλων σημαντικών φορέων, που αποσκοπούν στο να ανοίξουν νέοι δρόμοι ανάμεσα στην ελληνική σχεδιαστική σκηνή της μόδας, στο εμπόριο αλλά και την βιομηχανία της ένδυσης, όπως ο Σ.Ε.Λ.Π.Ε, o Σ.Ε.Β.Ε, ο Ε.Β.Ε.Π και ο Ε.Σ.Ε.Ε.

Για την είσοδο στο 2ο AXDW είναι απαραίτητη η πρόσκληση.

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Δημόσιες Σχέσεις του AXDW, στα τηλέφωνα της εταιρείας 210 921 1013 ή με την κυρία Μ. Λαουτάρη στο τηλ. 6947 56 9893 και την κυρία Χ. Ζούμα στο τηλ. 6944 783 722. Για αποστολή προσκλήσεων, μπορείτε να καλείτε στα γραφεία της AXDW στο τηλ. 210 921 1013.

Το In2life θα είναι εκεί ως χορηγός επικοινωνίας, στηρίζοντας τη σημαντική αυτή προσπάθεια ανάδειξης των Ελλήνων σχεδιαστών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v