Roberto Cavalli at H&M: Highlights της κολεξιόν που περιμένουμε

Μια πρώτη γεύση από τη συλλογή που σχεδίασε ο Roberto Cavalli αποκλειστικά για την H&M και η οποία παρουσιάστηκε σε ένα φαντασμαγορικό fashion show την Πέμπτη 25/10 στο Salone delle Fontane της Ρώμης. Η συλλογή αναμένεται στα καταστήματα στις 8 Νοεμβρίου.
Roberto Cavalli at H&M: Highlights της κολεξιόν που περιμένουμε
Η μοναδική συλλογή «Roberto Cavalli at H&M» που δημιούργησε ο Ιταλός θρύλος της μόδας σε συνεργασία με την Η&Μ, παρουσιάστηκε στον διεθνή τύπο σε ένα υπέροχο θεαματικό gala την Πέμπτη 25/10 στο Salone delle Fontane της Ρώμης. Ο Roberto Cavalli έκανε τη μεγάλη του είσοδο σε μια πασαρέλα στρωμένη με κόκκινο χαλί, ενώ τον ακολουθούσαν μοντέλα που φορούσαν τις πολυτελείς κολεξιόν του για πάρτυ. Αστέρια του χώρου της μουσικής και του κινηματογράφου, καθώς και πολλοί fashionistas ήρθαν να γιορτάσουν με το σχεδιαστή σε στυλ ιταλικού ροκ-εν-ρολ.

«Η συλλογή βασίζεται σε μια επιλογή παλιών και νέων αγαπημένων κομματιών του Cavalli, πολλά από τα οποία έχουν φτιαχτεί για επίσημες περιστάσεις. Αλλά η μόδα του Cavalli σήμερα δεν είναι φτιαγμένη μόνο για επίσημες περιστάσεις, αλλά κυρίως για να εκφράσει μια θετική διάθεση και αισιοδοξία. Εκφράζει ότι πρέπει να χαιρόμαστε τα ωραία πράγματα στη ζωή με μεγάλες δόσεις μόδας και λάμψης», λέει η επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ Margareta van den Bosch.

Το πάρτυ του Roberto Cavalli στήθηκε σαν μια τεράστια αίθουσα VIP, όπου ανάμεσα στο πλήθος ξεχώριζαν οι Sharon Stone και η Halle Berry. Η βραδιά ζωντάνεψε ακόμα περισσότερο με το θόρυβο από ένα ελικόπτερο και αυτοκίνητα, από τα φλας των παπαράτσι και την εμφάνιση του Ιταλού θρύλου της μόδας και της συζύγου του Eva, τους οποίους ακολουθούσαν στην πασαρέλα μοντέλα που φορούσαν ρούχα της συλλογής «Roberto Cavalli at H&M». Φτάνοντας στην άκρη της πασαρέλας ο Cavalli δήλωσε ευχαριστημένος:

«Αυτό το πάρτυ για το λανσάρισμα της συλλογής Roberto Cavalli at H&M είναι πραγματικά καταπληκτικό! Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, λαμπερή και γεμάτη θετική και νεανική ενέργεια. Είναι μια μαγική νύχτα που θα μου μείνει αξέχαστη».

«Ο Roberto Cavalli είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές. Οι δημιουργίες του είναι sexy, και πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους σχεδιαστές. Η συνεργασία με την H&M είναι φανταστική, αφού δίνει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να φορέσουν τα ρούχα του» αναφέρει η Halle Berry.

Τα μοντέλα Erin Wasson και Jessica Stam παρουσίασαν τα γνωστά φορέματα του Cavalli με animal prints, φτιαγμένα από μεταξωτό σιφόν, καθώς και ένα υπέροχο επίσημο πλισέ φόρεμα από χρυσαφί λαμέ ύφασμα, ένα μίνι φόρεμα με παγέτες και μαργαριτάρια, και κομψά σακάκια και παντελόνια σε στυλ σμόκιν. Ο Nicolas Malleville παρουσίασε την ανδρική σειρά που περιλαμβάνει κοστούμια με καθαρές γραμμές και συνδυαζόμενα κομμάτια σμόκιν που φοριούνται ως κοστούμι ή με τζιν, με μακό μπλουζάκια ή επίσημα πουκάμισα.

«Η συνεργασία με την Η&Μ είναι φοβερή ιδέα. Τα ρούχα είναι φανταστικά και οι διαφημίσεις είναι υπέροχες. Ο Roberto Cavalli είναι ένας θαυμάσιος σχεδιαστής που γνωρίζει πώς να συνδυάζει το κομψό και το σέξυ» αναφέρει η Sharon Stone.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v