Madonna-H&M: Όταν η μόδα συναντά τη μουσική

Πριν λίγο καιρό η λέξη H&M ήταν σχεδόν άγνωστη για τους περισσότερους Έλληνες, ίσως λιγότερο για τις Ελληνίδες. Το νέο κατάστημα της διεθνούς φίρμας, που ανοίγει τέλος του μήνα στην Αθήνα, όμως θα το μάθουμε για τα καλά- ειδικά όταν εκεί θα βρίσκουμε ρούχα σχεδιασμένα από τη Madonna!
Madonna-H&M: Όταν η μόδα συναντά τη μουσική

Η δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στη Madonna και την Η&Μ συνεχίζεται με το λανσάρισμα της συλλογής ”Μ by Madonna” από τα μέσα Μαρτίου στα Η&Μ καταστήματα 28 χώρων που διαθέτουν τμήμα γυναικείων ρούχων! Η επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ, Margareta van den Bosch και η Madonna, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή που εκφράζει τις στιλιστικές ευαισθησίες, τη μοναδική λάμψη και τη θηλυκότητά της star!

Η αίσθηση της Madonna για τη μόδα και τις τάσεις είναι εντυπωσιακή! Είναι πηγή έμπνευσης, γεμάτη ενθουσιασμό και επαγγελματισμό. Ασχολήθηκε ακόμη και με την παραμικρή λεπτομέρεια κάθε σχεδίου. Το αποτέλεσμα είναι η σειρά ”Μ by Madonna” με στυλ για όλες τις εποχές που ο κόσμος θα λατρέψει!”, δήλωσε η M. van den Bosch.

Η μοναδική και ταυτόχρονα κλασική σειρά ”M by Madonna” περιλαμβάνει λαμπερά τοπ, street fashion μπουφάν, κομψά σακάκια, φορέματα σεμιζιέ ή σε σχέδιο κιμονό. Αγαπημένο κομμάτι της Madonna, η στιλάτη βαμβακερή καμπαρντίνα από ποπλίνα ή δέρμα! Η σειρά χαρακτηρίζεται κυρίως από ουδέτερα χρώματα -άσπρο, μαύρο, χακί και γκρι. Τα υφάσματα ποικίλλουν: μετάξι, μαλλί, ζέρσεϊ από βισκόζη, εφαρμοστή λίκρα. Όλα τα κομμάτια φέρουν το διακοσμητικό λογότυπο ”Μ” στην επένδυση, στο φερμουάρ και τα κουμπιά. Επίσης, το look περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από αξεσουάρ: γυαλιά ηλίου, βραδινά τσαντάκια, τσάντες φάκελους και λεπτές δερμάτινες ζώνες.

Η μοναδική αυτή συνεργασία μουσικής και μόδας ανάμεσα στους δύο κολοσσούς, ξεκίνησε την άνοιξη του 2006, όταν η Η&Μ διέθεσε σε όλους τους συνεργάτες της Madonna που τη συνόδευαν στην περιοδεία της –δηλαδή στους μουσικών, τους χορευτές, το συνεργείο και στο ίδιο το Material Girl– μια πλήρη σειρά ρούχων για τις ώρες εκτός σκηνής. Η πρώτη συνεργασία της Madonna με την Η&Μ τότε ήταν μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμα που διατέθηκε στα καταστήματα Η&Μ όλου του κόσμου.

Η Madonna - pop idol της μουσικής και της μόδας- έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία Grammy, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Το τελευταίο της CD με τίτλο ”Confessions on a Dance Floor” βρέθηκε αμέσως στο νούμερο 1 σε 29 χώρες. Η περιοδεία της ”Confessions” ήταν η πιο επιτυχημένη που έχει γίνει ποτέ από γυναίκα καλλιτέχνη. Το DVD/CD από τη συναυλία της στο Λονδίνο με τίτλο ”The Confessions Tour - Live From London”, μόλις κυκλοφόρησε!

Η Η&Μ ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1947 και έχει σήμερα περισσότερα από 1.300 καταστήματα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και σύντομα την Ανατολική Ασία. Σε όλο τον κόσμο είναι συνώνυμο της μόδας και της ποιότητας στην καλύτερη τιμή! Οι συλλογές δημιουργούνται από τους δικούς της σχεδιαστές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v