H&M: Η νέα... μόδα στην Αθήνα

Το πρώτο της κατάστημα επί ελληνικού εδάφους εγκαινιάζει σε λίγο καιρό η διεθνής εταιρεία μόδας H&M, γνωστή για τα στιλάτα, ποιοτικά ρούχα, τις προσιτές τιμές της, την παγκόσμια επιτυχία και τις συνεργασίες με ονόματα όπως οι Καρλ Λάγκερφελντ, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, και Μαντόνα.
H&M: Η νέα... μόδα στην Αθήνα

H Η&Μ (Hennes & Mauritz), η διεθνής εταιρεία μόδας, γνωστή για τα στιλάτα και μοντέρνα ρούχα της σε προσιτές τιμές, έρχεται στην Ελλάδα και ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην οδό Σταδίου 49 την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

”Μας ρωτούν συχνά: ”Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η Η&Μ;” λέει ο Rolf Eriksen, διευθύνων σύμβουλος του Η&Μ. ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι επιτέλους ήρθαμε. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες αγοραστές θα επωφεληθούν στο μέγιστο απ’ αυτό που προσφέρουμε, μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή”.

Η Η&Μ, ιδρύθηκε το 1947 και σήμερα έχει ξεπεράσει τα 1.300 καταστήματα σε 24 χώρες, έχοντας καθημερινά σε κάθε κατάστημα καινούρια κομμάτια που συνδυάζουν ποιότητα και μόδα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Περισσότεροι από 100 σχεδιαστές απασχολούνται εντός εταιρείας δημιουργώντας τις H&M συλλογές.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρεία συνεργάστηκε με γνωστούς σχεδιαστές μόδας, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ, η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και οι Βίκτορ&Ρολφ.

Η συλλογή της Η&Μ για την Άνοιξη–Καλοκαίρι 2007, με έμφαση στις καθαρές και ραφιναρισμένες γραμμές με ελεύθερο κόψιμο και περισσότερο όγκο, είναι εμπνευσμένη από τα πανέμορφα θηλυκά φορέματα χορού της δεκαετίας του ’50, τα θρυλικά κοψίματα των ’60s και τα κομψά, σέξι και ελκυστικά κομμάτια των ’70s.

Σε παστέλ αλλά και έντονες ρετρό αποχρώσεις, μπορεί να συνδυάσει κανείς πληθώρα μοναδικών κομματιών δημιουργώντας ένα κομψό σύνολο. Για αυτή τη σεζόν, η Ηead-of-Design Margareta van den Bosch, συνεργάστηκε με τη Madonna για να δημιουργήσουν μαζί τη σειρά ”Μ by Madonna”, μια σειρά που αντικατοπτρίζει το διαχρονικό, μοναδικό και πάντα λαμπερό στιλ της Μαντόνα.

”Η αίσθηση της Μαντόνα για τη μόδα και τις τάσεις είναι εντυπωσιακή! Είχε ιδιαίτερη επίγνωση του στιλ και έδειχνε εξαιρετικό πάθος και ενδιαφέρον ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια κάθε σχεδίου. ”H επιρροή της στη σειρά ”Μ by Madonna” είναι φανερή” δήλωσε η Margareta van den Bosch .

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v