Τι μακιγιάζ θα κάνετε στο σημερινό ρεβεγιόν

Το σημερινό ρεβεγιόν δεν είναι σαν τα άλλα. Η εστίαση δεν είναι ακριβώς ανοιχτή, αλλά ούτε κλειστή, και σε αυτό το πνεύμα θα κινηθείτε με το μακιγιάζ σας.
Τι μακιγιάζ θα κάνετε στο σημερινό ρεβεγιόν
Φέτος θα κάνουμε κάπως περίεργο ρεβεγιόν για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. ΟΚ, τα πάρτυ που ίσως είχαμε κανονίσει να πάμε ακυρώθηκαν, μουσική στα μπαρ δεν παίζει, αν κάνουμε κάτι θα μαζευτούμε με λίγους φίλους και καλούς για να πούμε αντίο στο 2021 και να καλωσορίσουμε το 2022.

Επειδή λοιπόν έχουμε στερηθεί πολλά και κανένας δεν θα μας υποδείξει πόση σκιά θα βάλουμε ή αν θα λουστούμε με γκλίτερ, φέτος θα κάνουμε γκράντε μακιγιάζ για να νιώσουμε λίγο superstar.

Αυτή εδώ η κυρία μας δείχνει πώς να απλώσουμε το γκλίτερ τέλεια στα μάτια, και ειλικρινά το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.



Με αυτό το γαλαξιακό γκλίτερ θα πάτε το γιορτινό σας μέικαπ ένα βήμα παραπέρα.



Το κόκκινο είναι το χρώμα των χειμερινών εορτών. Τι θα λέγατε λοιπόν για κόκκινα smokey eyes με έξτρα γκλίτερ;



Ίσως μερικές ασημί πινελιές; Η κ. Σταματοπούλου θα σας καθοδηγήσει αναλόγως.



Εδώ η Χαρά Παππά από το GNTM έχει πολύ καλές συμβουλές για να κάνετε ένα γρήγορο smokey eyes look σε περίπτωση που δεν θέλετε να ασχοληθείτε για περισσότερο από επτά λεπτά.

Αφού πιάσαμε το GNTM κι αφού γνωρίζουμε ότι ορισμένοι από εσάς δεν θέλετε χρυσόσκονες και πολλά-πολλά, και ίσως και να θέλετε να συνδυάσετε το μακιγιάζ σας με ένα πιο καραντινολούκ, δοκιμάστε αυτό που προτείνει η Γαρυφαλιά. 



Και για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, από αυτά που θέλετε να σας δείξουν από την αρχή μέχρι το τέλος τι να κάνετε σε κάθε χιλιοστό του προσώπου σας, δείτε αυτό το βίντεο.



Τέλος αν είστε κρούσμα ή αν έχετε αποφασίσει να μη δείτε ψυχή για να μην κολλήσετε, τότε σας προτείνουμε αυτό.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v