Μαγιό 2021: Τάσεις και προτάσεις

Ρίξαμε μια ματιά στις φετινές τάσεις και σου διαλέξαμε μερικά από τα ωραιότερα μαγιό της ελληνικής αγοράς, που δεν θα σε βγάλουν εκτός μπάτζετ.
Μαγιό 2021: Τάσεις και προτάσεις
Ντύσου πρόχειρα και βάλε… το μαγιό σου, μας βρίσκει να σιγοτραγουδάμε το πρώτο 30άρι που καταγράφει ο υδράργυρος του Ιουνίου, κάνοντας σχέδια σε ποια παραλία θα βουτήξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Πριν φύγεις όμως για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές, που είναι πάντα οι καλύτερες, ρίξε μια ματιά στις φετινές τάσεις και τα ωραιότερα σχέδια που δεν θα τινάξουν το μπάτζετ σου στον αέρα.

Τι θα δούμε φέτος στις παραλίες

Οι τάσεις της μόδας όπως διαμορφώνονται από τα ντεφιλέ των διασημότερων σχεδιαστών του πλανήτη φέρνουν φέτος ολόσωμα μαγιό με περίεργα κοψίματα –όπως αυτά που πρωτογνωρίσαμε στις παραλίες πέρυσι– και μπικίνι με αξεσουάρ. Τι αξεσουάρ; Οι κρίκοι έχουν κατά βάση την τιμητική τους, αλλά και οι… ζώνες στο κάτω μέρος του μπικίνι, που όσο περίεργες ακούγονται εκ πρώτης τόσο ενδιαφέρουσες βγαίνουν στο αποτέλεσμα

Επίσης χοτ-χοτ-χοτ φέτος είναι τα animal print (σκέψου λεοπάρ, ζέβρες και δε συμμαζεύεται) τα ψηλόμεσα μπικίνι τα οποία στην αρχή μας ξένισαν αλλά πλέον συνηθίσαμε να βλέπουμε –κρύβουν και κοιλίτσα, χρήσιμο– και τα μαγιό με έναν μόνο ώμο που θα αφήνουν περίεργο σημάδι μετά την ηλιοθεραπεία, αλλά αν το λένε οι μόδιστροι ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε;

Φρέσκια, ολόφρεσκη τάση για το 2021 είναι τα ριπ, αυτά με την υφή που θυμίζει πλεκτό, και είναι απ’ ό,τι μαθαίνουμε φυσική εξέλιξη της τάσης που επικράτησε τον φετινό χειμώνα σε μπλούζες και φορέματα. Τέλος, δυναμικό comeback κάνει και το λεγόμενο «μικρό μαύρο μπικίνι» που χρόνια είχαμε να δούμε στις παραλίες.

Όσο για τα ανδρικά μαγιό, πολύ δημοφιλή φέτος θα είναι τα μιλιτέρ μοτίβα, οι φαρδιές ρίγες και τα γεωμετρικά σχέδια. Παρατηρείται ταυτόχρονα και μια επιστροφή στις ρίζες, στα κλασικά μονόχρωμα μαγιό των surfer (με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί στις πασαρέλες και να αποτίει φόρο τιμής στο Baywatch) και στις λίγο πιο κοντές βερμούδες που τα τελευταία χρόνια είχαν μακρύνει επικίνδυνα.

Τα γυναικεία…


Εδώ έχουμε συνδυασμό δύο τάσεων, του μικρού μαύρου μπικίνι και των πολύ trendy κρίκων, σε ένα σετ που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 24,90€.


Αυτό το μικρό αριστούργημα είναι και ριπ, και ψηλόμεσο, και με έναν μόνο ώμο –και βγαίνει σε εννιά διαφορετικά χρώματα. Κοστίζει 19,99€ το σετ. 


Μαύρο ψηλόμεσο και με ζώνη είναι αυτό εδώ το Sugar Free, που κοστίζει 18,10€ το σλιπ και 13,70€ το τοπ. 


Στους κρίκους φέτος έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία, οπότε θα βάλουμε και δεύτερη πρόταση στη λίστα, αυτό εδώ το δίχρωμο σετ που κοστίζει 19,99€. 


Οι λάτρεις του ολόσωμου, δείτε αυτό το animal print με έναν ώμο από το Calzedonia στα 49€, και αυτό το πολύ στιλάτο ασπρόμαυρο στην ίδια τιμή. 


Εξαιρετικά ενδιαφέρον ψηλόμεσο και με ζώνη μπικίνι είναι αυτό το Minerva, στα 18,90€ το σλιπ και 32,90€ το τοπ. 

Και τα ανδρικά…


Ξεκινάμε από τον φόρο τιμής στον David Hasselhof, με αυτή την ωραιότατη κόκκινη βερμούδα που κοστίζει 19,95€ από το Funky Buddha. 


Οι φαρδιές ρίγες που λέγαμε στην αρχή εκπροσωπούνται επάξια από τη Nike, σε αυτό εδώ το τρίχρωμο μαγιό που βρήκαμε διαθέσιμο για αγορά μέσω Skroutz στα 25€. 


Σε μιλιτέρ στυλ έχουμε αυτήν εδώ την κοντή βερμούδα, που κοστίζει 16,25€ από το MDS Fashion  και αυτήν την παραλλαγή από το Pull & Bear στα 15,99€. 


Κλασικό και διαχρονικό, το μονόχρωμο Nike βγαίνει σε μαύρο, χακί, μπλε και πορτοκαλί, και κοστίζει 22,99€ από το Fact Cool. 


Αν προτιμάς πιο funky σχέδιο, αυτό το Adidas κοστίζει 39,99€ στα Intersport ενώ αυτή η βερμούδα Franklin & Marshall θα σου κοστίσει 23,70€ από το Factory Outlet.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v