Καλό είναι να μη γυρίσουν αυτά τα trends από τα 00s

Σαν είδος εξελισσόμαστε και καλό είναι κάποια πράγματα να τα αφήνουμε πίσω στο παρελθόν.
Καλό είναι να μη γυρίσουν αυτά τα trends από τα 00s
Η μόδα ανακυκλώνεται. Κάθε χρόνο επιστρέφει κάτι από προηγούμενες δεκαετίες και αναρωτιέσαι γιατί επέστρεψε. Τότε είναι που έρχεται μία Ζενεβιέβ και σε διαψεύδει -το παίρνει και το συνδυάζει με τέτοιο τρόπο που το αποτέλεσμα είναι άψογο. Ωστόσο, ορισμένες μόδες, είτε επειδή είναι ανέμπνευστες, είτε επειδή είναι παντελώς άβολες, καλό είναι να μην τις ανασύρουμε από το παρελθόν.

Τα υπερμεγέθη μανίκια

Μπορεί σε μία πασαρέλα να φαίνονται όμορφα, αλλά στην καθημερινότητα δεν είναι. Σε προκαλούμε να φορέσεις για δύο ώρες το πουκάμισο της φωτογραφίας χωρίς να λερώσεις τα μανίκια.




Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Έδιναν κάποιου είδους sexiness αλλά είναι τέρμα άβολα, η μέση παγώνει, και καλό είναι να μείνουν στα 00s. Μαζί με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια προσπαθούν να κάνουν την επανεμφάνισή τους τα thongs. Σέξι; Ναι. Άβολο; Επίσης ναι.




Τα τσιμπιδάκια

Τα θυμάστε εκεί στις αρχές των 00s που στόλιζαν (και βάραιναν) χωρίστρες και χωρίστρες; Η αλήθεια είναι ότι δεν τα παρατηρούσαμε μέσα στον χαμό χρωμάτων που κυριαρχούσε στα 00s, αλλά τώρα θα τα παρατηρήσουμε. Να υπενθυμίσουμε σε όσες αρέσουν πόσο εκνευριστικό είναι αυτό που κάθε φορά πρέπει να τα σουλουπώνεις επειδή φεύγουν από τη θέση τους.




Οι τσάντες hobo

Ποια θέλει εν έτη 2020 να έχει την τσάντα στη μασχάλη της;




Οι βελούδινες φόρμες με τις στάμπες στους γλουτούς

Το λες και αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις ένα σικ τόνο στις φόρμες. Όχι Πάρις και Κιμ, εν έτει 2020 υπάρχουν φόρμες που είναι πράγματι σικ.




Τα neon

Τα neon είναι ωραία σε αξεσουάρ. Ή σαν αυτοτελές κομμάτι του look∙ όπως ένα top ή ακόμη κι ένα σακάκι. Σαν total look όμως χτυπάει κάπως στο μάτι.




Τα κροσέ

Ναι, υπάρχουν πολύ ωραία κροσέ, δε θα διαφωνήσουμε. Τα ωραία κροσέ, λίγο πολύ τα βλέπεις στις βιτρίνες κάθε χρόνο. Αυτά τα κροσέ φοβόμαστε μην επιστρέψουν:




Τα (τόσο) πολύχρωμα κοσμήματα

Λαχανί με καφέ, πορτοκαλί και κίτρινο σε ένα και μόνο αξεσουάρ; Ε, όχι.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v