Σούπερ χιτάκια των 00s από καλλιτέχνες που χάθηκαν

Μερικοί καλλιτέχνες έχουν να προσφέρουν λίγα αλλά υπερβολικά καλά στην καριέρα τους. Και εδώ τους θυμόμαστε.
Σούπερ χιτάκια των 00s από καλλιτέχνες που χάθηκαν

Η δεκαετία των 00s (που δεν είναι η προηγούμενη δεκαετία, όπως πήγαμε να γράψουμε), μας χάρισε απίστευτη μουσική, απίστευτα aesthetics και μερικά διαχρονικά χιτάκια που θα θυμόμαστε για πάντα. Όπως και τους καλλιτέχνες τους, επειδή ίσως να είναι το μόνο χιτάκι που έγραψαν ποτέ.

Ναι, τα 00s ήταν η δεκαετία του one-hit wonder, αλλά ήταν μερικά υπέροχα one-hit wonders.

 

Οι Mis-Teeq έβγαλαν αυτό το σκανδαλιστικό τραγούδι, και μετά υποθέτουμε θα συνέχισαν να μετράνε τα λεφτά τους. Δεν πειράζει, επειδή αυτό ακόμα κοπανάει άγρια.


"Τι είναι αυτό;" σε ακούμε να ρωτάς. Είναι ένα μάθημα: Βούτα το χαμηλά, σήκωσέ το αργά, γύρνα το ξανά, πέτα το, πέτα το, πέτα το ψηλά. Τώρα ξέρεις πώς να κάνεις τον άντρα σου να πει "Ωωω". 


Η Kelis δεν άξιζε να μείνει στην ιστορία με μόνο ένα τραγούδι, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ άλλο τραγούδι για αυτό το ρόφημα. Που δυνητικά σημαίνει λεφτά για πάντα.


Και τώρα για κάτι τελείως διαφορετικό, η πιο λάθος φωνή στο πιο λάθος σώμα.


Ένα μεγάλο, συλλογικό "πω".


Και ένα ακόμα μεγαλύτερο.


Δεν είναι καν το καλύτερο single από εκείνη την περίοδο που δεν μπορούσες με τίποτα να ξεφύγεις από την μουσική τους. Γνώμη μας.


ΧΟΥ; ΜΠΑΣΤΑΝΚ.


Θα σταματήσει ποτέ να είναι άψογο; Δεν νομίζουμε.


Κι ένα τεράστιο ΝΕ ΤΙ, επειδή ΝΤΑ-ΝΤΑ, ΝΤΑ-ΝΤΑ-ΝΤΑΡΑΡΑ.


Η Τζότζο δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την λίστα, επειδή οι δισκογραφικές της ξηγήθηκαν πολύ μπαμπέσικα, και με μεγάλη μας λύπη την συμπεριλαμβάνουμε. ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.


Και, αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v