Μην βιαστείς να αγοράσεις Ferrari

Η Ferrari θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα εντυπωσιακό supercar με κινητήρα μεσαίου κυβισμού.

Τώρα που... ξεφύγαμε από τα δεινά της οικονομικής κρίσης και ο μισθός μας αυξήθηκε σημαντικά - λέμε τώρα - σίγουρα ανασύρετε- όπως και εμείς!- τα σχέδια μας για την αγορά μιας εντυπωσιακής Ferrari!

Το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο που δεν έχει ταίρι σε όλο τον κόσμο είναι το όνειρο κάθε οδηγού. Τα τελευταία νέα είναι σημαντικά και μας αναγκάζουν να μην προχωρήσουμε τώρα στην αγορά του πανάκριβου αυτοκινήτου.




Ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα και ας αρκεστούμε στις πρώτες πληροφορίες για το νέο υβριδικό μοντέλο που θα λανσάρει μέσα στο 2019, η πιο ξεχωριστή μάρκα του κόσμου.

Η Ferrari θα παρουσιάσει φέτος ένα supercar με κινητήρα μεσαίου κυβισμού και υβριδικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης. Ο διευθύνων σύμβουλος Louis Camilleri επιβεβαίωσε το ντεμπούτο του αυτοκινήτου για το 2019, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Εκτιμάται ότι θα φέρει έναν βενζινοκινητήρα V-8 και έναν ηλεκτρικό κινητήρα.

Θα τοποθετηθεί στη κορυφή της γκάμας της ιταλικής μάρκας και θα προσφέρει περισσότερα άλογα ακόμη και από την 488 Pista.

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα συμβάλει στην αύξηση της απόδοσής του, ενώ ταυτόχρονα θα καταστήσει αποδοτικότερη την κατανάλωση καυσίμου και θα μειώσει έτσι τις εκπομπές CO2.

Το αυτοκίνητο δεν θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7-17 Μαρτίου), αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα φέτος σε άλλη εκδήλωση, ίσως στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.




Οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του 2020, δήλωσε ο Camilleri. Το αυτοκίνητο δεν θα είναι μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, αλλά θα έχει "κανονικό κύκλο ζωής".

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα κινητικό σύστημα ανάκτησης ενέργειας που ονομάζεται KERS για αγώνες Formula One, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στη V-12 LaFerrari το 2013.

Ο Camilleri επιβεβαίωσε ότι το 60% του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Ferrari θα έχει υβριδικές παραλλαγές μέχρι το 2022 και πως θα ξεκινήσει η παράγωγη ενός ηλεκτρικού αυτοκίνητου μετά το 2022. Οι πρώτες αντιδράσεις για το επερχόμενο SUV Purosangue της Ferrari, είναι πολύ θετικές.

Το 2017 η Ferrari πούλησε 9.251 αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας αύξηση 10% σε σχέση με το 2017.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v