Η Peugeot στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου στο Παρίσι

Η γαλλική φίρμα κατεβάζει εντυπωσιακή... ομάδα μοντέλων στο Παρίσι. Δείτε αναλυτικά τι θα παρουσιάσει στο περίπτερό της.

αποστολή στο Παρίσι


Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Λίγα λεπτά μετά τις 7, στο μεγάλο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles οι προβολείς ενεργοποιούνται και φωτίζουν τα τελευταία μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι πόρτες ανοίγουν. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η γιορτή του αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Η Πόλη του Φωτός, δέχεται την θετική επίδραση της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους φανατικούς οπαδούς της αυτοκίνησης.

Σήμερα και αύριο, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού υποδέχεται τους δημοσιογράφους. Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου τα περιπτερά της έκθεσης θα επισκεφθούν οι επισκέπτες της γαλλικής έκθεσης.




Η Peugeot, η εμβληματική μάρκα με σήμα το λιοντάρι, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό περίπτερο έκτασης πάνω από 2.000 τ.μ. στη καρδιά του Αίθουσας 1.

Στο Παρίσι, η μάρκα θα πραγματοποιήσει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες, το νέο 508 SW, το ολοκαίνουργιο e-LEGEND Concept και τους νέους κινητήρες Peugeot Hybrid plug-in. Η μάρκα θα παρουσιάσει τις τελευταίες εκδόσεις των SUV 2008, 3008 και 5008 και τα κόμπακτ 108, 208 και 308.

Το νέο Peugeot 508 SW, αποτελεί την εξέλιξη της μπερλίνας που αποκαλύφθηκε στη Γενεύη. Και σε αυτή την εκδοχή με το αυξημένο μήκος έχουν διατηρηθεί η κομψότητα και η μοντέρνα γραμμή που γνωρίσαμε στη μπερλίνα. Η πρακτικότητα και η ευρυχωρία είναι τα πιο ισχυρά ατού του αυτοκινήτου που φτιάχτηκε για μεγάλα ταξίδια. Είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά του Peugeot i-Cockpit, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες και στα συστήματα συνδεσιμότητας.




Και επειδή η πλήξη δεν είναι στο DNA της γαλλικής μάρκας, οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια μελέτη η οποία απευθύνεται σε απαιτητικούς οδηγούς με αυξημένη αισθητική. Ο λόγος για το e-Legend Concept, ένα κουπέ με μοντέρνα σχεδίαση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εκτιμώ, ότι το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι επιτέλους δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο κουπέ και ξεφύγαμε από την τάση που θέλει μόνο την ανάπτυξη των SUV. Το στυλ του αναπαράγει τα βασικά θέματα του ξεχωριστού 504 κουπέ. Υιοθέτει ένα νέο πλαίσιο, έχει μήκος 4,65 μ. και θυμίζει τα επιτυχημένα κουπέ που δημιούργησε η μάρκα τις περασμένες δεκαετίες. Είναι το τεχνολογικό μανιφέστο του οράματος της Peugeotγια ένα πλήρως ηλεκτρικό, προσαρμόσιμο και συνδεδεμένο τρίθυρο αυτοκίνητο. Ο οδηγός έχει στη διάθεση του, τέσσερις λειτουργίες οδήγησης, δύο αυτόνομες και δύο χειροκίνητες.

Η κορυφαία φίρμα ήχου Focal δημιούργησε ένα σύστημα Hi Fi ειδικά για το πειραματικό μοντέλο. Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στρέφεται προς τους επιβαίνοντες, για να παρακολουθήσουν ταινίες, περιεχόμενο πολυμέσων ή ακόμα και ένα πλάνο του δρόμου, ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό(βελούδο και ξύλο) ταιριάζουν στη γαλλική κουλτούρα.

Η Peugeot θα αποκαλύπτει και τους νέους Hybrid Plug-in βενζινοκινητήρες με ισχύ 225 είτε 300 ίππους. Αυτή η νέα σειρά συμπληρώνει τους υπάρχοντες κινητήρες του 3008 και τους νέους των 508 και 508 SW. Οι νέες εκδόσεις Hybrid και Hybrid 4 (τετρακίνηση) θα λανσαριστούν στο νέο 508 και το 3008 το φθινόπωρο του 2019.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v