ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

5 νέα Clio προσφέρει η Teoren Motors στους πληγέντες

Πέντε καινούργια Renault Clio κατόπιν κλήρωσης προσφέρει η Teoren Motors στυος ανθρώπους που έχασαν τα αυτοκίνητά τους στη φωτιά στο Μάτι.

5 νέα Clio προσφέρει η Teoren Motors στους πληγέντες

Αυτές τις ημέρες που αναζητούμε τρόπους για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που υπέστησαν τις συνέπειες από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, έχουμε ανάγκη και από έξυπνες και αποτελεσματικές κινήσεις.

Η Teoren Motors, αποκλειστική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia, αναζήτησε τον καλύτερο τρόπο για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας.

Η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη, της αμιγώς ελληνικής εταιρείας εκφράζονται και μέσα από την απόφαση της να προσφέρει δωρεάν στους συμπολίτες μας, που έχασαν τα αυτοκίνητα τους στη φωτιά, πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio κατόπιν κλήρωσης. 

Περισσότερες πληροφορίες (όροι και προϋποθέσεις της κλήρωσης, δικαίωμα συμμετοχής κ.λπ.) θα δοθούν σύντομα.

SPONSORED LINKS

"Από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα, η τεμπελιά είναι το μόνο για το οποίο έχω ακόμα δυνάμεις."

Robert Brault, σύγχρονος Αμερικανός γνωμικογράφος

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν
    1949 - Ο Ελληνικός στρατός καταλαμβάνει πλήρως το ορεινό συγκρότημα του Βίτσι, απωθώντας τα τελευταία υπολείμματα του Δημοκρατικού Στρατού προς την Αλβανία. Τερματίζεται ουσιαστικά ο από του 1946 μαινόμενος Εμφύλιος Πόλεμος
    1962 - Ο 18χρονος Πέτερ Φέχτερ σκοτώνεται από ένοπλο φρουρό στο τείχος του Βερολίνου, όταν προσπαθεί να περάσει από το ανατολικό στο δυτικό τμήμα της πόλης

© 2002-2018 MEDIA2DAY