Φθηνότερα τα επαγγελματικά της Fiat

Μεγάλες εκπτώσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα καθορίστηκαν για τα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat.

Τα Fiat Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato, Panda Van και Fullback μέχρι τις 30/9/2018 διατίθενται σε μειωμένες τιμές, προς όφελος των επαγγελματιών, που αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που να καλύπτει τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο και χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500 ευρώ. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000 ευρώ για το Extended Cab και στα 3.500 ευρώ για το Double Cab.

Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα, για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v