ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Η Renault προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινό ελεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Οδηγώντας ένα μοντέλο της Renault, απολαμβάνεις ασφάλεια πέντε αστέρων, άνεση, επιδόσεις και συνδεσιμότητα. Το καλοκαίρι το αυτοκίνητο δοκιμάζεται σκληρά κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της σκόνης. Η Renault, στη προσπάθεια της να μειώσει το ποσοστό βλαβών που παρουσιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες από ελλιπή συντήρηση, δημιούργησε το πρόγραμμα Renault Total Care Summer 2018.

Προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινό ελεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα Renault.

Συνεχίζοντας την εστίασή της στην προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η γαλλική μάρκα και αυτό το καλοκαίρι, προσφέρει έναν λεπτομερή δωρεάν καλοκαιρινό ελεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά της οχήματα. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί τμήμα της συνολικής πολιτικής After Sales της εταιρείας, η οποία στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση όλων των κατόχων Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του οχήματος τους.Οι ιδιαιτερότητες που έχουν οι καιρικές συνθήκες των θερινών μηνών, αλλά και οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης καθιστούν τον έλεγχο της κατάστασης του οχήματος μια εξαιρετικά σημαντική, για την ασφάλεια, διαδικασία. Στα πλαίσια του Renault Total Care Summer, συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά βεβαίως και το σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).

Επίσης, στα πλαίσια του Renault Total Care Summer που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, εποχιακά αξεσούρ για όλα τα μοντέλα της γκάμας θα προσφέρονται με όφελος έως 20%.   

Όλοι οι κάτοχοι επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Renault μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών της Renault, ενώ παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν συνολικά για τις υπηρεσίες After Sales του Renault Total Care και στο http://www.renault.com.gr/ services/summertotalcare.html

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY