ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Hyundai μαζεύει βραβεία!

Η Hyundai κατέκτησε δύο από τα φετινά βραβεία Σχεδιασμού Red Dot Design Awards.

Η Hyundai μαζεύει βραβεία!

Η πρόοδος και η ανάπτυξη της Hyundai είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στον χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια. Η κορεάτικη φίρμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναβάθμισε όλους τους δείκτες της και διεκδικεί τις πρώτες θέσεις στη παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Hyundai κατέκτησε δύο από τα φετινά βραβεία Σχεδιασμού Red Dot Design Awards. Το όχημα κυψελών καυσίμου Nexo και το SUV Kona βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες».

Το Kona διακρίθηκε για την σχεδίαση του και τις καινοτομίες που φερνει στη κατηγορία του. Το Nexo κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας του. Το δημοφιλές βραβείο αξιολογεί τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα, το επίπεδο καινοτομίας και τη συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Το Nexo είναι το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου δεύτερης γενιάς. Χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση που δίνει έμφαση στη βελτιστοποιημένη σιλουέτα και την κυματοειδή οροφή.

Το πρώτο αποκλειστικό SUV με υδρογόνο συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV με την τεχνολογία προηγμένων κυψελών καυσίμου. Προσφέρει προηγμένη τεχνολογία, όπως αυτόνομη  οδήγηση, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ισχυρούς κινητήρες.

Το Kona, διευρύνει την επιτυχημένη σειρά SUV της μάρκας. Με την κομψή σχεδίασή του, ξεχωρίζει στα Β-SUV. Οι τολμηρές εξωτερικές γραμμές, το ευρύχωρο εσωτερικό και η ισχυρή γκάμα των κινητήρων είναι μερικά από τα στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Η σχεδίαση αναδεικνύεται στο Νο1 λόγο για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τη μάρκα Hyundai. Η κατάκτηση αυτής της διακεκριμένης βράβευσης για 5η συνεχή χρονιά αντανακλά τη  δέσμευση της εταιρείας να παράγει αυτοκίνητα που διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους.

Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι, ενώ το Βραβείο Σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY