Kia Sportage 1.7D 141 PS DCT: Ιδανικό για την πασχαλιάτικη εκδρομή!

Η οδήγηση του Kia Sportage 1.7d 141 ίππων DCT 7 είναι μια απολαυστική διαδικασία και ο,τι πρέπει για πασχαλινή εκδρομή.
Kia Sportage 1.7D 141 PS DCT: Ιδανικό για την πασχαλιάτικη εκδρομή!

Η εκδρομή γίνεται ομορφότερη αν διαθέτεις και το κατάλληλο αυτοκίνητο. Τώρα που έχουμε στραφεί στα SUV, μια καλή πρόταση για την πασχαλιάτικη εκδρομή και κάθε απόδραση από την πόλη είναι το Kia Sportage 1.7d 141 ίππων DCT 7. Πρόκειται για ένα όχημα ελεύθερου χρόνου μήκους 4,48 μ. με πετρελαιοκινητήρα νέας γενιάς και αυτόματο κιβώτιο που φέρει την σφραγίδα της διακεκριμένης κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι Κορεάτες ακολούθησαν τον δρόμο που χάραξαν οι Ιάπωνες πριν από αρκετές δεκαετίες, για τα δικά τους αυτοκίνητα. Αφού εξέλιξαν τους βασικούς τομείς των μοντέλων τους, δημιούργησαν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ σχεδιαστικά κέντρα για την αναβάθμιση της σχεδίασης καθώς κέντρα εξέλιξης όλων των τμημάτων. Έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην οδική συμπεριφορά, στην αίσθηση που προσλαμβάνει ο οδηγός και στην απτή ποιότητα. Το επόμενο στάδιο ήταν η κατασκευή υπερσύγχρονων εργοστασίων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.



Το αποτέλεσμα των ενεργειών τους καταγράφεται στον πίνακα των πωλήσεων όπου τα μοντέλα της Kia διαγράφουν εντυπωσιακή πορεία. Στη ίδια θετική πορεία και η συλλογή βραβεύων και διακρίσεων που τιμούν την δουλειά των αφοσιωμένων μηχανικών και των ερευνητικών κέντρων εκτός της Ν. Κορέας όπου εργάζονται Ευρωπαίοι τεχνίτες και σχεδιαστές.

Στην Ελλάδα, η Kia έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια η οποία απαρτίζεται από χιλιάδες ικανοποιημένους οδηγούς. Η μάρκα που τολμά να υιοθέτει τολμηρές φόρμες για την σχεδίαση των μοντέλων της, είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της που τολμά και παρέχει την πιο μεγάλη σε διάρκεια και πλήρη εγγύηση στην αγορά.

Όλα τα αυτοκίνητα της Kia διαθέτουν εγγύηση νέου αυτοκινήτου 7 ετών /150.000 χιλιομέτρων (απεριόριστα χιλιόμετρα μέχρι τον 3ο χρόνο, έως 150.000 χλμ. από τον 4ο χρόνο και μετά).

Η εγγύηση καλύπτει όλα τα μέρη του οχήματος από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα και μεταβιβάζεται σε οποιονδήποτε επόμενο ιδιοκτήτη, με την προϋπόθεση ότι το όχημα συντηρείται τακτικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή. Η κατοχή ενός καινούργιου Kia με την 7-ετή εγγύηση, έχει πολλά προνόμια: Υψηλά ποιοτικά standards. Ξεγνοιασιά. Πλήρης κάλυψη. Μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη. Υψηλότερη μεταπωλητική αξία. Περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά. Πανευρωπαϊκή ισχύς.

Κάθε καινούργιο Kia που διαθέτει εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, συνοδεύεται από έξι ετήσιες, δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Μία προσφορά που εξασφαλίζει ότι το σύστημα πλοήγησης είναι πάντοτε ενημερωμένο.

Η οδήγηση του Kia Sportage 1.7d 141 ίππων DCT 7, είναι μια απολαυστική διαδικασία. Το πιο όμορφο μοντέλο της μάρκας με στοιχεία που παραπέμπουν στηνPorsche, πατάει με αποφασιστικότητα στην άσφαλτο. Ο κινητήρας έχει όλα τα προσόντα για να προσδώσει υψηλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο που αναδεικνύει τις αρετές της φίρμας. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 11,5΄΄ και η τελική ταχυτητα αγγίζει τα 185 χλμ./ώρα. Η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 4,9 λίτρα/100χλμ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δημιούργησε μια έκδοση η οποία εξαντλεί τις δυνατότητες που παρέχει η προσθήκη εξοπλισμού σε συνδυασμό με τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις. Ο λόγος για την έκδοση Upgrade που φέρει πλήρη εργοστασιακό εξοπλισμό.



Στον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης έχουν προστεθεί, σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 7", διζωνικός κλιματισμός, 17" ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης κ.α. Η τιμή του καθορίστηκε στα 26.990 ευρώ και ανταποκρίνεται στα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά του, στο επίπεδο εξοπλισμού και στη γενικότερη θέση του αυτοκινήτου στη δημοφιλή κατηγορία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v