ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Cupra e-Racer: Το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο!

Η ισπανική φίρμα παρουσιάζει στη Γενεύη το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού παγκοσμίως.

Cupra e-Racer: Το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο!

αποστολή στη Γενεύη

Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος της Seat τα τελευταία χρόνια. Η ισπανική φίρμα με την υποστήριξη του γκρουπ VW αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς και αυξάνει το ποσοστό της στη διεθνή αγορά.

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μάρτιου), η μάρκα παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της. Η επικοινωνία της με τους επισκέπτες έχει τρεις βασικούς άξονες:

- Παγκόσμια πρεμιέρα του Cupra e-Racer, του πρώτου 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου τουρισμού στον κόσμο!

- Ντεμπούτο στη Γενεύη της νέας μάρκας Cupra και του νέου Cupra Ateca.

- Λανσαρισμα του Seat Digital Cockpit και της ενσωματωμένης μουσικής εφαρμογής Shazam.

Η Seat είναι στη καλύτερη της φάση για το σημαντικό ραντεβού της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μάρκα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά το κλείσιμο του προηγούμενου έτους, με τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία 16 χρόνια, οι πωλήσεις της ισπανικής φίρμας συνεχίζουν να αυξάνονται και τον πρώτο μήνα του 2018 (αύξηση 20,4%).

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται επισήμως στο κοινό η νέα μάρκα Cupra, μία ιδιαίτερη μάρκα για ιδιαίτερους ανθρώπους. Η νέα μάρκα κάνει το ντεμπούτο της στη Γενεύη για να κατακτήσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Tο ισχυρό, δυναμικό και αποκλειστικό Cupra Ateca, είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες. Ένα μοναδικό μοντέλο στη κατηγορία του με ισχύ 300 ίππους, 4Drive και 7-τάχυτο κιβώτιο DSG.

Σίγουρα, ένα σημαντικό έκθεμα είναι το Cupra e-Racer που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του. Είναι ένα αυθεντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με απόδοση 300 kW η οποία σκαρφαλώνει ακόμα και στα 500 kW στο peak της απόδοσης. Είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στο κόσμο. Και καθώς η νέα μάρκα θέλει να φέρει το νέο όραμα της και στους αγώνες, θα είναι το πρώτο της αγωνιστικό μοντέλο στο Πρωτάθλημα TCR.

Στο περίπτερο της Seat, η μάρκα παρουσιάζει επίσης το Leon Cupra R ST με κινητήρα 2.0 TSI, 4Drive και με κιβώτιο DSG καθώς και το 5-θυρο Leon FRμε κινητήρα 1.5 150 PS TSI EVO.


Το νέο Seat Digital Cockpit είναι από τις κύριες καινοτομίες της Έκθεσης Αυτοκινήτου Γενεύης 2018. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που  παρουσιάζεται στο περίπτερο στα μοντέλα Cupra Ateca, Leon Cupra R ST, Leon FR και Arona είναι ένας πίνακας ελέγχου που έχει σχεδιαστεί με την λογική μίας διαδραστικής οθόνης. Διαθέτει σύγχρονη και ευέλικτη σχεδίαση, προσφέρει λειτουργικότητα και προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Μία ακόμη καινοτομία της Seat θα είναι η ενσωμάτωση της μουσικής εφαρμογής αναγνώρισης τραγουδιών Shazam στα μοντέλα της. Η εφαρμογή αυτή που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Mobile World Congress πριν από λίγες ημέρες, θα είναι διαθέσιμη στα αυτοκίνητα Seat από τον Απρίλιο. Η χρήση της εφαρμογής Shazam είναι μία εύκολη και ασφαλής εμπειρία για τους χρήστες ενώ συγχρόνως οδηγούν.

SPONSORED LINKS

"Οι περισσότερες γυναίκες που δεν αποκτήσαμε είναι αυτές που δεν τις το ζητήσαμε."

Marcel Pagnol, 1895-1974, Γάλλος συγγραφέας & σκηνοθέτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2018 MEDIA2DAY