H υπεροχή της Audi

Η premium γερμανική μάρκα έχει δημιουργήσει μια στρατηγική υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη τιμή μεταπώλησης των μοντέλων της.
H υπεροχή της Audi
Η Audi είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που δεν απογοητεύουν τον οδηγό την ώρα της μεταπώλησης. Η premium γερμανική μάρκα δημιουργεί ένα πλέγμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή στη διαδικασία της μεταπώλησης του μεταχειρισμένου Audi.

Η προσπάθεια της ξεκινά από τον καθορισμό της σωστής τιμής για το κάθε μοντέλο. Στη συνέχεια, η τεχνική υποστήριξη και η συνεχής ενημέρωση του οδηγού συμβάλουν στην άριστη συντήρηση του αυτοκινήτου.

Το κλειδί όμως για να εξασφαλισθεί η καλή τιμή πώλησης είναι η εμπορική πολιτική στο κάθε μοντέλο. Η Audi αποφεύγει την παγίδα της μείωσης των τιμών πώλησης των καινούργιων αυτοκινήτων και των προωθητικών ενεργειών που δεν ωφελούν όσους κατέχουν ένα αυτοκίνητο.

Οι παροχές της έχουν σαν βάση την προσφορά υπηρεσιών κυρίως στους πελάτες της λιανικής. Δηλαδή σε όσους επιλεγούν την Audi μετά από έρευνα της αγοράς.

Τώρα στο επίσημο δίκτυο της Audi, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής Audi Upgrade.

Περιλαμβάνει επιδότηση ανταλλαγής έως 5.000 ευρώ και 4 χρόνια δωρεάν Service.

Το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής Audi Upgrade, ισχύει για παραγγελίες λιανικής, για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v