Πρωταγωνιστούν τα SUV της Peugeot

Τα 2008 και 3008 κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων όσο και σε εκείνο των βραβείων.
Πρωταγωνιστούν τα SUV της Peugeot
Η προσπάθεια της Peugeot να κατακτήσει υψηλό μερίδιο στη κατηγορία των SUV έχει θετικά αποτελέσματα.

Ειδικότερα, το 2017 το μικρό SUV 2008 βρίσκεται στην 2η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία του πανευρωπαϊκά και το Peugeot 3008 στην 3η θέση παρ΄όλο που η παραγωγή ήταν αυστηρά περιορισμένη. Το 5008 αμέσως μετά το λανσάρισμά του βρέθηκε στην 4η θέση της κατηγορίας του χωρίς ακόμα να έχει δείξει την πραγματική δυναμική του – κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στην Γερμανία οι πωλήσεις της Peugeot αυξήθηκαν κατά 25% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η γαλλική μάρκα ανταγωνίζεται τους Γερμανούς κατασκευαστές και αναβαθμίζει την θέση της στην διεθνή αγορά, εμπλουτίζοντας τα μοντέλα της με στοιχεία που συναντάμε στα premiumαυτοκίνητα.

Σαρωτικές νίκες (3 διαδοχικές 2016-2017-2018) στο Rally Dakar, ο σκληρότερος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Peugeot  τα κατάφερε όντας η μοναδική μη-τετρακίνητη. Τα SUV της σήμερα εξοπλίζονται με το προηγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control 5 επιλογών ανάλογα με τις συνθήκες οδοστρώματος.

Στην καρδιά των SUV της Peugeot βρίσκεται ο "Κινητήρας της Χρονιάς" βενζίνης 1.2 με 130 ίππους. Η μάρκα παίρνει το πρώτο βραβείο κορυφαίου κινητήρα στον κόσμο για 3η συνεχόμενη χρονιά. Οι σύγχρονοι βενζινοκινητήρες της ανταγωνίζονται πλέον ευθέως τους κινητήρες πετρελαίου σε κατανάλωση! Οι πετρελαιοκινητήρες της διακρίνονται επίσης για το ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης και μειωμένων ρύπων. 

Τα εσωτερικά των SUV χαρακτηρίζονται από την φιλοσοφία i-cockpit. Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία με άμεση και ασφαλή πληροφόρηση για τον οδηγό.

Το 3008 κέρδισε τον τίτλο "Αυτοκίνητο του 2017" από το COTY. Από την στιγμή του λανσαρίσματος σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων. Μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 39 διακρίσεις παγκοσμίως και μεταξύ αυτών και τον τίτλο του "Καλύτερου Οικογενειακού SUV" στην Μ. Βρετανία.

To 5008 το οποίο μόλις αφιχθεί στην Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες της εδώ αντιπροσωπείας. Διατηρώντας τον σπορτίβ και μοντέρνο χαρακτήρα του μικρότερου αδελφού του το 3008, προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα όντας 7-θέσιο και χωρητικότητα 2.000 λίτρων με τα καθίσματα διπλωμένα!

Με αφορμή την 3η διαδοχική νίκη στο Rally Dakar η Peugeot  προσφέρει "BONUS ΝΙΚΗΣ" σε όλα τα SUV Peugeot  και το οποίο φτάνει μέχρι και τα 3.000 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v