ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Toyota Yaris δεν φοβάται ούτε τα κρας τεστ

Το νέο Yaris κατέκτησε τα πέντε αστέρια στις τελευταίες δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP για το 2017.

Το Toyota Yaris δεν φοβάται ούτε τα κρας τεστ

Το Toyota Yaris, που παρουσιάστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά πέτυχε το μέγιστο σκορ, 5 αστέρια, στις τελευταίες δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP για το 2017. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί σαφή μαρτυρία της δέσμευσης της Toyota στην ασφάλεια των οχημάτων.

Η ασφάλεια βρίσκεται στην ‘καρδιά’ της δέσμευσής της ιαπωνικής μάρκας για τη δημιουργία όλο και καλύτερων οχημάτων, γι’ αυτό και φροντίζει οι προηγμένες τεχνολογίες να μην αποτελούν μόνο προνόμιο πολυτελών και premium μοντέλων, αλλά να διατίθενται σε όλες τις κατηγορίες. Πιστή σε αυτές τις αξίες, η εταιρεία έκανε το Toyota Safety Sense στάνταρ χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων 2017 Yaris.Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με συστήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή ενός ατυχήματος ή να περιορίσουν τις συνέπειές του εάν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Το πακέτο περιλαμβάνει Pre-Collision System (Σύστημα Προ-Σύγκρουσης) με Autonomous Emergency Braking (Αυτόνομο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης), Automatic High Beam (Αυτόματη Λειτουργία Μεγάλης Σκάλας), Lane Departure Alert (Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας) και σε μοντέλα ανώτερα της έκδοσης Entry, Road Sign Assist (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικής Σήμανσης).

Το Toyota Yaris ωφελείται και από αρκετά έξτρα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για μεγαλύτερη προστασία των επιβατών. Οι πίσω ζώνες ασφαλείας διαθέτουν περιοριστές φορτίου και προ-εντατήρες. Τα προσκέφαλα έχουν ανασχεδιαστεί με σκοπό να παρέχουν καλύτερη προστασία από τραυματισμό λόγω τραντάγματος.

Το σχήμα των αερόσακων κεφαλής (τύπου κουρτίνας) έχει επίσης αναθεωρηθεί. Τέλος, η τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων έχει γίνει ευκολότερη με προσαρμογές στο σύστημα πρόσδεσης Isofix και σήμανση (labelling).

SPONSORED LINKS

"Αυτό που δε θέλει κανείς να ξέρει για τον εαυτό του καταλήγει να επέρχεται σαν πεπρωμένο."

Καρλ Γιούνγκ, 1875-1961, Ελβετός ψυχίατρος

  • 1862 - Έξωση του Όθωνα.

    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός μπαίνει στην Κοζάνη.

© 2002-2018 MEDIA2DAY