Νίκη για την DS Virgin Racing   

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου 2-3 Δεκεμβρίου, ο Βρετανός Σαμ Μπέρντ της DS Virgin Racing, κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση.
Νίκη για την DS Virgin Racing
Το Πρωτάθλημα της Formula E ξεκίνησε για τη σεζόν 2017- 2018 από το Hong Kong. Μέσα από ένα θεσμό, που είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος και επικεντρώνεται στο μέλλον της αυτοκίνησης αλλά και του motosport, η DS Team με τη συνεργασία της Virgin, θέτουν υψηλά πρότυπα με μία ομάδα που πως αποδείχθηκε έχει να προσφέρει πολλές ακόμη νίκες. Στον πρώτο από τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου 2-3 Δεκεμβρίου, ο Βρετανός Σαμ Μπέρντ της DS Virgin Racing, κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση.

Ο Σαμ Μπέρντ δήλωσε: “Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς πως το μονοθέσιό μας είναι εξαιρετικό, αλλά επίσης ξέραμε ότι φέτος θα έχουμε πολύ σοβαρό ανταγωνισμό. Αυτό είναι που κάνει τη νίκη μας να φαίνεται πιο σημαντική. Ήταν ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά μας και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα της DS Virgin Racing”.

Ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος 2017/2018 FIA Formula E, θα πραγματοποιηθεί στο Μαρακές στις 13 Ιανουαρίου 2018.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v