ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Του αξίζουν περισσότερα βραβεία!

Η Fiat κατέκτησε δύο βραβεία στα Bea World – BestEvents Awards για την καμπάνια The Fiat 500 Forever Young Experience Tour.

Του αξίζουν περισσότερα βραβεία!

Στα αγαπημένα αυτοκίνητα αξίζουν πολλά βραβεία. Το Fiat 500 είναι ένα από τα μοντέλα που προάγουν την έννοια της αυτοκίνησης και προσφέρουν ανεκτίμητα συναισθήματα.

Με αφορμή την 60ή επέτειο του ιστορικού 500, συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Fiat. Αυτή τη φορά έλαβε 2 βραβεία (Χάλκινους Ελέφαντες) στα Bea World – BestEvents Awards για την ενέργεια The Fiat 500 Forever Young Experience Tour. Πρόκειται για το σημαντικότερο διεθνές φεστιβάλ αφιερωμένο στις live εκδηλώσεις επικοινωνίας, το οποίο στην 9η χρονιά του έλαβε χώρα στην όμορφη πόλη του Πόρτο. Τα δυο βραβεία αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα για το αυτοκίνητο που παραμένει πιστό στις παραδόσεις, πάντα νέο και επίκαιρο στα 60 χρόνια ιστορίας του.

Η διάκριση για το Ευρωπαϊκό Tour του The Fiat 500 Forever Young Experience αφορά σε δυο κατηγορίες του θεσμού: "Λανσάρισμα προϊόντος/υπηρεσίας" και "Roadshow". Στη δεύτερη κατηγορία μάλιστα διακρίνεται για πρώτη φορά ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων. Τα σημαντικά αυτά βραβεία επιβεβαιώνουν τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της ενέργειας - δημιουργία της Ideal Agency - η οποία αναβίωσε την εποχή του 1957 σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις: Κάννες, Μόναχο και Μαδρίτη, για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια του Fiat 500.

Σε κάθε σκέλος του Tour δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική κουλτούρα των επιλεγμένων τοποθεσιών, καταλήγοντας στη Μαδρίτη, σε ένα φαντασμαγορικό eventπαρουσία σχεδόν 100 ηθοποιών ντυμένων με κουστούμια εποχής σε ένα σκηνικό με ελκυστικά vintage καταστήματα με στοιχεία της ιταλικής παράδοσης στους τομείς της μόδας, της γαστρονομίας και του σχεδιασμού, καθώς και διάφορα κλασικά αυτοκίνητα Fiat 500. Το αναμφισβήτητο αστέρι του The Fiat 500 Forever YoungExperience Tour ήταν η ειδική έκδοση Fiat 500 - 60th, η οποία "παρέλασε" στο κόκκινο χαλί στον παραθαλάσσιο δρόμο των Καννών, στη διάσημη Πλατεία Wiener στο Μόναχο και στο Calle Jorge Juan da Calle de Serrano, δημοφιλή προορισμό διασκέδασης στη Μαδρίτη.

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY