Η γαλλική άποψη για την Black Friday

Η Peugeot φέρνει πρώτη το θεσμό Black Friday στην αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές.
Η γαλλική άποψη για την Black Friday
Είναι αυθεντικά γαλλικά μοντέλα. Αξιοποιούν τις αρχές της γαλλικής κουλτούρας. Βρίσκονται σε υψηλή θέση σε όλες τις αξιολογήσεις. Ο λόγος για τις δημιουργίες της Peugeot, της μάρκας που κερδίζει στους πιο δύσκολους αγώνες και διακρίνεται στον στίβο των πωλήσεων.

Στην ελληνική αγορά, το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 13,9%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η Peugeot, κατατάχθηκε στη πέμπτη θέση της λίστας των πωλήσεων. Είναι η πρώτη γαλλική μάρκα στην ελληνική αγορά! Η τοπική αγορά καταγραφεί αυξητικές τάσεις και το 2017 και εκτιμάται ότι θα ανέλθει γρήγορα τα επόμενα χρόνια τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο ορόσημο των 150.000 πωλήσεων.

Αυτές τις ημέρες, η Peugeot πηγαίνει ένα ακόμη βήμα μπροστά. Φέρνει πρώτη το θεσμό Black Friday στην αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν το πραγματικό νόημα των προσφορών Black Friday με μοναδικά οφέλη που μπορούν να εκμεταλλευτούν  μόνο τις παραπάνω ημερομηνίες.

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων - κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού - ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά μοντέλα Peugeot 108, 208, 301 και 308.

Οι μοναδικές Black Friday προσφορές ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v