H υπεροχή της VW 

Η VW συμμετέχει στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου με μία πληρέστατη και ανανεωμένη γκάμα, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό έξι διαφορετικά μοντέλα.
H υπεροχή της VW
Η μεγαλύτερη εταιρεία αυτοκινήτων στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μοναδική έκθεση αυτοκινήτων στην χώρα μας. Ο λόγος για την VW, που ετοίμασε ένα από τα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά περίπτερα στην έκθεση ‘«ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017».

Και επειδή το 2018 είναι μια από τις πιο καθοριστικές χρονιές για την αυτοκίνηση, η VW αποφάσισε να πραγματοποιήσει έξι πρεμιέρες στην έκθεση. Κάτω από την ομπρέλα της επικοινωνιακής στρατηγικής «Think New», η VW συμμετέχει στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου με μία πληρέστατη και ανανεωμένη γκάμα, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό έξι διαφορετικά μοντέλα για πρώτη φορά: το νέο Polo GTI και το νέο Polo TGI με φυσικό αέριο, τα Golf R-Line και Golf R 310PS 4Motion, το νέο Amarok Canyon και φυσικά το ολοκαίνουργιο T-Roc, αποτελούν από μόνα τους αφορμή για μία επίσκεψη στην έκθεση.

Στο περίπτερο της μάρκας συνολικής έκτασης 660 τ.μ., κυρίαρχη παρουσία έχει το νέο Polo, μέσα από 4 εκδόσεις που αναδεικνύουν τον σύγχρονο και πλουραλιστικό χαρακτήρα του ενώ σε preview εμφάνιση θα παρουσιαστεί το νέο Polo GTI το οποίο αναμένεται στη χώρα μας το Φεβρουάριο 2018. Πρεμιέρα και για το ολοκαίνουργιο T-Roc. Το πολυαναμενόμενο compact SUV της μάρκας, σε πρώτη επαφή με το ελληνικό κοινό, αναμένεται να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της έκθεσης.

Δυο πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα και για το δημοφιλέστατο Golf, το Golf R-Line και το κορυφαίο Golf R 310PS 4Motion, με τις μοναδικές επιδόσεις. Η πρωτοπορία της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση με πλήρη γκάμα επιβεβαιώνεται και σε αυτήν την έκθεση, με το νέο e-Golf με αυτονομία 300km να πλαισιώνεται από την  επιτυχημένη ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia. Όσον αφορά στα μοντέλα με κινητήρα φυσικού αερίου CNG, μία κατηγορία όπου η Volkswagen κυριαρχεί, πρεμιέρα για το Νέο Polo TGI, δίπλα στο best seller eco up!.

Την πρώτη του παρουσία σε έκθεση αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί και το νέο Arteon στην έκδοση R-Line ενώ τη γκάμα R-Line συμπληρώνουν τα  Tiguan R-Line και Passat R-Line. Η παρουσία της VW ολοκληρώνεται με μία πανελλήνια «πρώτη», αυτή του νέου Amarok Canyon V6, που αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της κατηγορίας.

Στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης ‘’ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017’’, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου Polo, η Kosmocar δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα το νέο μοντέλο, διαθέτοντας 4 αυτοκίνητα για test drive.

Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 θα διαρκέσει 11-19 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00 - 21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00 - 21:00.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v