Audi A1 από 15.990!

Το premium μοντέλο της Audi ξεκινά την πορεία του στην αγορά με τιμή εκκίνησης τα 15.990 ευρώ.
Audi A1 από 15.990!
Αν και βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, οι εταιρείες αυτοκινήτων προετοιμάζονται για τη μάχη των πωλήσεων που θα κορυφωθεί τα Χριστούγεννα.

Η Audi, ξεκίνησε πρώτη την επίθεση ρίχνοντας στη μάχη το πιο μικρό μοντέλο της, το Α1. Ένα αυτοκίνητο με λαμπρή εμπορική καριέρα και στην Ελλάδα. Το τρίπορτο είτε πεντάπορτο γερμανικό μοντέλο φέρει όλη την τεχνολογία της premiumμάρκας. Επίσης, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, πολυτελές αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση στη πόλη.

Το Audi A1, έχει όμως την ικανότητα να κινείται με απίστευτη σταθερότητα και στον αυτοκινητόδρομο. Στο ταξίδι αποδείχτηκε πιστός σύντροφος με υψηλά στάνταρ ασφάλειας, αποδοτικότητας και οδηγικής ευχαρίστησης.

Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη πρόταση της Audi Kosmocar, που καθορίζει τη τιμή εκκίνησης του premium μοντέλου στα 15.990 ευρώ. Αυτή η τιμή ισχύει για νέες παραγγελίες A1 και A1 Sportback 1.0 TFSI έως 31/10/2017 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Οι κινητήρες TFSI της Audi επιτυγχάνουν μια ιδιαίτερα υψηλή συμπίεση. Το αποτέλεσμα, εξαιρετικός βαθμός απόδοσης με βέλτιστες επιδόσεις. Με την υποκατάσταση χωρητικότητας κυλίνδρων με υπερπλήρωση μειώνονται σημαντικά το μέγεθος και το βάρος του κινητήρα – ενώ η δυναμική παραμένει εντυπωσιακά σταθερή. Για παράδειγμα ο 1.0 TFSI 95 ιππων στο Audi A1, δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε 10,9´´ και να αποκτήσει μέγιστη ταχύτητα 186 χλμ./ώρα. Οι εκπομπές CO2 είναι 97 γραμ./χλμ., ετήσια τέλη κυκλοφορίας 87 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v